Nitteteknik - Akkuværktøj til professionelle

| Medlemsnyhed | Indrykket af TITGEMEYER Skandinavien A/S

Titgemeyer lancerer en serie af akku-nitteværktøjer, som spænder fra det fornuftige håndværkerværktøj til topprofessionelt industriværktøj med indbyggede sensorer til dokumentation af at hver eneste blindnitte er sat korrekt

Tidligere var akku-nitteværktøj enten meget kostbart, eller også havde de et begrænset anvendelsesområde, lav kraft, og kort batterilevetid. Reelt var de uegnede til kontinuerlig montage i værkstedet. Sådan er det ikke mere.

PB50 er det nye nitteværktøj til konkurrencedygtig pris. Det sætter blindnitter i 2,4 – 5,0 mm i alle materialer, og det trækker stiften 20 mm med hele 10kN. Den 14,4V jævnstrømsmotor drives af et Lion batteri, og PB50 leveres komplet med batteri, oplader, mundstykker, plastkuffert og brugsanvisning på dansk. Normalprisen er kr. 3.350, men under HI-2015 kan det bestilles for kr. 2.999 ekskl. moms.

ER15, EL18 og EN18 er serien af professionelle akku-værktøjer til industriel montage. De er ”Made in Germany” til høj produktivitet. Der kan monteres af blindnitter i alle materialer op til 8,0 mm, kraftige konstruktionsnitter (M-Lock/Tibulb) i alle materialer op til 6,5 mm, Nittemøtrikker op til M8 i rustfrit stål og låseringsbolte til 5,0 mm. Der er anvendt kraftige børsteløse motorer og 18V Lion batterier, som er udbytbare med Makita batterier. Den professionelle serier har mange standardfeatures som indbygget LED-belysning af nittestedet, hurtig ladning og lang batterilevetid. For eksempel kan man med standardbatteriet på ER15 sætte >770 blindnitter i 4,8 mm stål.

Flere af værktøjerne kan udvides med TIOS® Control. TIOS® Control kan afsløre flere fejltyper under montagen som f.eks. forkert huldiameter, forkert størrelse blindnitte, kvalitetsproblem med blindnitten, emnerne i montagerne ikke ret sammenpressede, eller emne mangler i montagen. TIOS® Control er således også en god assistent for mindre trænede eller nye medarbejdere. I værktøjet er indbygget sensorer for kraft og vej, hvormed det er muligt at tegne en kraft/vej kurve over komprimeringen af det enkelte element. Den målte kurve sammenlignes automatisk med montageforskriften, og operatøren får umiddelbart besked om montagen er i orden eller fejlbehæftet. Man kan vælge om data om hver enkelt montage skal lagres på en PC eller på virksomhedens netværk, eller om værktøjets besked under montagen er den passende kvalitetsdokumentation. Optionen WLAN-radio til trådløs overførsel af montagedata til firmaets netværk kan også leveres til nogle af værktøjerne.

Kontakt os for mere info eller se her www.titgemeyer.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
TITGEMEYER Skandinavien A/S

Lunikvej 32
2670 Greve
Danmark
TITGEMEYER Skandinavien A/S

Send til en kollega

0.122