23948sdkhjf

Husker du at indhente data fra dine fartskrivere og chaufførkort? Få styr på din data her

| Medlemsnyhed | Indrykket af BG Diesel

Alle i transportbranchen ved, at det er vigtigt at have styr på sin data fra fartskrivere og chaufførkort, selvom det oftest kan være en svær størrelse at håndtere. BG Fleet tilbyder alt udstyr til at gøre data nem tilgængelig for din virksomhed.

For virksomheder, der arbejder indenfor transportbranchen med flere chauffører og lastbiler rundt om i Danmark og udlandet, er det essentielt, at alt data fra fartskrivere og chaufførkort bliver indhentet, analyseret og lagret. Især data fra chaufførkort på medarbejdere der ikke længere arbejder i virksomheden, da disse data oftest er umulige at indhentet, så snart medarbejderne har forladt virksomheden.     

Vi oplever flere kunder, som kontakter BG Fleet, fordi de er blevet indkaldt til data-kontrol hos færdselsstyrelsen, men endnu ikke har indhentet de nødvendige data. Datasættene kan være svære at fyldestgøre såfremt, at data ikke bliver indhentet regelmæssig. En defekt fartskriver eller et manglende chaufførkort kan skabe mangler i datasættene og derigennem udløse bøder.

BG Fleet tilbyder fartskrivere fra Stoneridge, som er en af de førende udbydere i Danmark. Stoneridge tager højde for 1-minuts-reglen og er udstyret med Duo-teknologi, der giver chaufførerne realtidsopdateringer om køre- og hviletider. En teknologi som skal sørge for, at der ikke opstår afvigelser i de indhentede data samt formindske sandsynligheden for fejl eller forglemmelser ift. køre-hviletidsreglerne. 

For at gøre jeres arbejde endnu nemmere og undgå panik, når færdselsstyrelsen ringer, tilbyder BG Fleet også DigiDl, som automatisk downloader fartskrivernes og chaufførernes data. Dette betyder, med andre ord, at alt data, som er lovpligtig at indlevere, vil blive downloadet, gemt og overført til en server, uden nogle manuelle handlinger. Dette er gældende for alle lastbiler, der befinder sig i Europa.  

BG Fleet har samarbejdspartnere i hele landet, hvor værkstederne i de fleste tilfælde kan klare opgaven. Hos BG Fleet sender vi dog gerne en mand afsted til dit firma, der kan opgradere dine lastbiler og udstyre dem med det sidste nye udstyr. Ring på 87 41 80 47 og hør mere om dine muligheder eller besøg os på www.bgfleet.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BG Diesel

Jens Juuls Vej 28
8260 Viby J
Danmark
BG Diesel

Send til en kollega

0.062