23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Krav til højere tryk imødekommes af ny 15000 psi "double block and bleed" ventil

Parker Hannifin, verdens førende inden for “Motion & Control” teknologier, kan nu tilbyde et komplet sortiment af ventiler, der overholder API 6A-specifikationen til “Christmas tree (juletræs)- og brøndhoved applikationer.

Parker har i en årrække tilbudt en vifte af ”double block and bleed” ventiler i 5.000 PSI og 10.000 PSI maksimalt nominelt arbejdstryk. Nåleventil versionen kan allerede leveres i alle tre trykværdier (5.000, 10.000 og 15.000 PSI), men kugleventil versionen har indtil nu kun været tilgængelig i 5.000 og 10.000 PSI. På grund af kundernes krav til højere tryk ved gennemgående boring, har Parker introduceret en 15.000 PSI brandsikker version for at fuldende sortimentet i begge konfigurationer.

Parker udviklede et nyt pakningsmateriale og modificerede montagen for at sikre gode resultater og opnå en vellykket PR2- og PSL3-test.

Jim Breeze, produktchef hos Parker - Instrumentation Product Division Europe, forklarer: "Vi har reageret på efterspørgslen i markedet efter en højtryks 15.000 PSI ”double block and bleed” ventil, hvilket nu gør det muligt for os at opfylde alle kundens krav til denne type ventil.”

Parkers ventiler er lette og kompakte, hvilket er afgørende for offshore installationer. De kan let installeres i eksisterende designs og er samtidig omkostningseffektive.

Parkers ventiler er også velegnede til HIPPS (High Integrity Pressure Protection Systems) til brug i forbindelse med trykbeskyttelse af brøndhovedets flowlinie.

Alle Parkers ”double block and bleed” ventiler er blevet testet i overensstemmelse med API 6A-specifikationerne af et uafhængigt testhus, såvel som af det interne testlaboratorium, som Parker driver på sit europæiske design- og produktionsanlæg i Barnstaple, UK. Ventilerne er ARAMCO-godkendte og overholder 9-com klassifikationssystemet iht. materiale.

Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin
Borupvang 9
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41376503
P nummer: 1025850145

Kontaktperson

JSO
Jeanne Steen Olsen
Marketingkoordinator
jeanne.steenolsen@parker.com

Send til en kollega

0.094