23948sdkhjf

Nye velkomstpakker til kunder med Sparegaranti

| Medlemsnyhed | Indrykket af Modstrøm Danmark A/S

Hos Modstrøm vil vi gerne hjælpe dig som kunde godt i gang med at spare på energien og elregningen. Det gør vi bl.a. ved at give en velkomstpakke med 3 energivenlige LED pærer samt kyndig rådgivning om energioptimering af din bolig.

Det har længe været et ønske fra vores kunder selv at kunne vælge mellem de 3 LED pærer, vi har tilbudt som velkomstpakke. Derfor er vi glade for, at du nu som noget helt nyt, får mulighed for selv at kunne bestemme, hvilken kombination af de tre pærer, du ønsker.

I forbindelse med Sparegarantien tilbyder vi dig en gratis telefonisk gennemgang af din bolig, som vi kalder for ”Det Grønne Kvarter”. Det Grønne Kvarter har til formål at give et indblik i din boligs energislugere samt vejledning og inspiration til, hvordan boligen kan energioptimeres. Det er i forbindelse med Det Grønne Kvarter og altså med vejledning fra energivejlederen, at du nu selv får mulighed for at vælge, hvilken kombination af de træ pærer (E27, E14, GU10), du ønsker.

På den måde håber vi på at sikre dig pærer, der passer til netop din boligs behov og dermed en god start på et mere fornuftigt energiforbrug.

Sparegarantien koster dig ingenting, og den betyder, at du er garanteret en besparelse på din energiregning efter to år. Hvis Modstrøm mod forventning ikke kan indfri det, udbetaler vi hele differencen plus 10 procent oveni.

Du kan læse mere om Sparegarantien her og booke en uforpligtigende opringning, hvor vi fortæller dig nærmere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Modstrøm Danmark A/S

Islands Brygge 43, 1. sal
2300 København S
Danmark
Modstrøm Danmark A/S

Send til en kollega

0.076