23948sdkhjf

Høj driftssikkerhed v. montering og en pålidelig tætningsfunktion: Parker EO-2 fittings fejrer 25 år

| Medlemsnyhed | Indrykket af Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin

EO-2 er med sine bløde pakninger blevet det mest anvendte system på DIN-markedet. Siden produktet blev introduceret, har EO-2 programmet klaret diverse test med sine mange unikke egenskaber og fordele.

EO-2 har et metrisk design og opfylder de anerkendte standarder for skæreringsfittings på 24°, for eksempel: ISO 8434, DIN 2353 eller DIN 3861. EO-2 fittings fås i størrelserne LL, L og S.

Det karakteristiske træk ved EO-2 fittingen er en højvolumen elastomerpakning på rørsiden. Placeret mellem fittingkroppens indvendige konus og røroverfladen forhindrer den effektivt den eneste mulighed for lækage. Selv medier med lav viskositet, såsom gas og vand, er hermetisk forseglede. Den specielle tætningsprofil har et specielt stort tværsnit, der sikrer effektiv forsegling mellem røret og fittingen selv under krævende forhold. Systemtrykket øger denne tætningseffekt, hvilket betyder, at EO-2 fittings er meget velegnede til højtryksapplikationer.

EO-2 fittingens specielle design sikrer en effektiv montering; Skæreringen anvender det testede og gennemprøvede skæreringsprincip i forbindelse med montage på røret. Forud for montering er der et mellemrum mellem tætnings- og låseringens sammenstødende overflader. Mellemrummet lukker, lige så snart låseringen har nået den endelige skæredybde i røret. Det faste stop gør det nemt for brugeren at mærke, når monteringen er færdig. Som følge deraf sikrer EO-2 systemets specielle design, at de risici, der er forbundet med overmontering eller utilstrækkelig montering, bliver reduceret.

En anden vigtig egenskab ved EO-2 serien er funktionsmøtrikken, hvor pakningen og skæreringen samles permanent. Dette forhindrer eventuelle lækager og fremskynder monteringsprocessen. Funktionsmøtrikken indeholder et integreret værktøj, som kan forudindstilles. Dette sikrer, at skæreringen på en sikker måde skærer ind i røret uden at beskadige fittingkroppens tætningsflade, hvilket fjerner risikoen for rørslitage.

EO-2 fittings kan modstå et tryk på op til 800 bar (PN) for serie S og op til 500 bar (PN) for serie L. Takket være dette øgede tryk kan serie L fittings anvendes i konstruktioner, hvor det kan være planlagt at anvende serie S fittings. Dette reducerer omkostninger og montagetid. De mindre dimensioner i serie L har også fordele ved montering under trange pladsforhold.

Gevindet i standard anti-friktions møtrikkerne er også blevet behandlet med EO LUB for de dimensioner, som er større end og inklusive 25S / 28L. Dette resulterer i en 25% reduceret tilspændingskraft, hvilket gør montering lettere.

EO-2 fittings fås i stål og rustfrit stål. Overfladerne på standard stålfittings er fri for Cr (VI). Manglen på Cr (VI) betyder bedre miljøbeskyttelse og industriel sikkerhed. I gennemsnit giver overfladen en korrosionsbestandighed på 500 timer mod hvid rust. Dette sikrer også, at levetiden for EO-2 fittings øges.

klik her for yderligere information.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin

Industriparken 35-37
2750 Ballerup
Danmark
Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin

Send til en kollega

0.078