23948sdkhjf

Hydraulisk løsning til ethvert tryk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin

For at gøre valget af den rigtige hydraulikslange endnu lettere for sine kunder tilbyder Parker den unikke produktfamilie GlobalCore.

GlobalCore bliver fremstillet iht. ISO 18752-specifikationen og blev udviklet i overensstemmelse med den måde, hvorpå kunder specificerer og anvender deres hydraulikslanger – baseret på trykområde og ikke konstruktion. Det er verdens første højeffektive, sammenhængende slange- og fittingsystem, der tilbyder en enkel løsning af robuste hydraulikslanger designet til at klare de vanskelige forhold, hvorunder arbejdet udføres.

Parker har for nylig udvidet GlobalCore med en ISO 18752 slange på 7 Mpa (1000 psi), hvilket betyder, at produktfamilien nu giver muligheder for de mest benyttede størrelser som -40 og -48 og trykintervaller fra 7 Mpa (1000 psi) til 42,0 Mpa (6000 psi). Parkers GlobalCore hydraulikslanger fremstilles i de største regioner i verden - Europa, Nordamerika og Asien. GlobalCore er udviklet for at hjælpe kunderne med at reducere kompleksiteten ved ​​ingeniørarbejdet og servicen. GlobalCore systemet tilbyder hydraulikslanger på tværs af de mest anvendte trykklasser.

GlobalCore er designet i henhold til ISO 18752-specifikationen og impulstestet til to gange standarden, hvilket sikrer høj ydeevne i hårde miljøer og applikationer med mange stødimpulser. ISO-specifikationen er vigtig for Parkers kunder, hvoraf mange er globale virksomheder: De ønsker ikke at anvende traditionelle regionale standarder til at specificere hydrauliske slanger, da deres udstyr designes, anvendes og vedligeholdes over hele verden.

Den globale ISO 18752-standard hjælper med at løse disse problemer, hvilket forenkler specifikationerne for hydraulikslanger på tværs af applikationer, markeder og geografi.

For at gøre tingene endnu nemmere for sine kunder designede Parker GlobalCore baseret på arbejdstryk uanset slange I.D. Valg af fitting er endnu enklere - 43/48 eller 77-serien afhængig af hydraulikslangen og arbejdstrykket. Udover at gøre valg af hydraulikslange meget lettere, fører konvertering fra forskellige produktlinjer til en enkelt slangefamilie også til reducering af varelager, vedligeholdelsesomkostninger samt minimering af nedetid for OEM'er og slutbrugere.

Med den nylige tilføjelse af 187 slangen, er Parkers omfattende GlobalCore system blevet udbygget til at understøtte behovet for hydraulikslanger i en lavere trykklasse, uanset hvor udstyret oprindeligt blev fremstillet eller hvor det er i dag. 187 hydraulikslangen udfylder et hul i den nederste ende af Parkers sortiment af slanger med konstant arbejdstryk, og dækker således to behov; den kan bruges som højtryks returslange, eller den kan bruges til at håndtere en applikation, hvor andre hydraulikslanger er for kraftige. Systemet er forenklet, og med kun seks hydraulikslanger vil både OEM og MRO kunderne nyde godt af at vælge den rigtige hydraulikslange til den respektive applikation. GlobalCore-systemet overgår konkurrenterne med hensyn til høj ydeevne, sammenhæng og nemmere valg såvel som nemmere ingeniørarbejde, og tilbyder én løsning til et hvilket som helst tryk og projekt.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin

Industriparken 35-37
2750 Ballerup
Danmark
Parker Hannifin Danmark, Filial af Parker Hannifin

Send til en kollega

0.046