23948sdkhjf

Hvordan sikrer du optimal besparelse på dit brændstofforbrug?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Q8 Danmark A/S

Brændstof er oftest en af de dyreste poster på budgettet i transportsektoren, men det betyder også, at der kan være mange penge at spare eller spilde, fordi hver en dråbe tæller. Har du gennemgået din virksomheds brændstofforbrug for nylig? Læs mere

Vi har samlet 3 af de vigtigste faktorer, som du kan kigge på, når brændstofforbruget skal optimeres: 

1. Det er altafgørende at kortsikkerheden er i top, for det er ligeså vigtigt som et bankkort. Derfor er det en god ide at beskytte det som et bankkort ved ikke at have pinkoder liggende i bilerne ,og at man kan lukke kortet øjeblikkeligt.

2.  Har du overblik over de enkelte korts forbrug og transaktioner? Hvis du kan styre dine kort online og i realtid, kender du altid forbruget på dine vogne, og du kan i realtid styre, hvor kortet kan tanke og hvor meget. Det betyder du altid har kontrol over dit brændstofforbrug. 

3. Planlæg ruten med et bredt netværk af anlæg. Hvis chaufføren skal køre langt væk fra den planlagte rute for at tanke, så er det spild af penge. Derfor er det vigtigt at optimere og planlægge sin rute, så man sikrer hver en dråbe tæller og kan afregnes hos kunden. Dermed mindsker din egen udgift til brændstof.

Der er selvfølgelig mange andre faktorer, som er vigtige at holde øje med, men det kan være svært at få overblik over dem alle. Q8 og IDS tilbyder lige nu at lave en uforpligtende gennemgang af dit brændstofforbrug og vende alle faktorer, som kan være skyld i, at du "spilder" dyre dråber.

Vi kender branchen ud og ind, og har gennem årene kigget på utallige brændstofbudgetter og forbrugsoversigter, så vi har efterhånden en del erfaring på området. Vi har også de rigtige værktøjer til det, så det skal du heller ikke tænke på. Du skal blot booke dit møde med os via linket nedenfor, så lægger vi vejen forbi dig.

Book uforpligtende møde her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Q8 Danmark A/S

Arne Jacobsens Allé 7
2300 København S
Danmark
Q8 Danmark A/S

Send til en kollega

0.106