23948sdkhjf

Elbek & Vejrup udvider med ny Business Intelligence forretningsenhed gennem opkøb

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elbek & Vejrup A/S

IT-virksomheden Elbek & Vejrup overtager pr. 1. januar 2018 alle aktiviteter i ThorvaldData, hvis primære forretningsområde er Business Intelligence baseret på Microsoft standard software.

”Vi tror meget på, at der er et stort marked for Business Intelligence inden for de brancher, vi henvender os til, og vi tror, at det branchefokus, vi ser inden for ERP også vil komme til at slå igennem inden for Business Intelligence. Vi ser klart et stigende behov for brancherettede BI-løsninger, og da vi i forvejen har dyb forretningsmæssig indsigt i udvalgte brancher, har det været et af vores fokusområder at opbygge BI-kompetencer, som vi nu kan tilbyde vores kunder”, udtaler Søren Ø. Knudsen, direktør i Elbek & Vejrup.

”For at kunne opbygge de helt rette Business Intelligence kompetencer har Elbek & Vejrup vurderet, at det er nødvendigt med en forretningsenhed, der er 100% dedikeret til Business Intelligence. Den nye forretningsenhed vil arbejde målrettet for successivt at opbygge brancherettede BI-løsninger, hvor kunderne kan leje løsningen og på sigt eksempelvis benchmarke sig i forhold til deres konkurrenter”, siger Søren Ø. Knudsen.

Overtagelsen af ThorvaldDatas aktiviteter styrker Elbek & Vejrup, og de vil med det bredere sortiment være i stand til at servicere nuværende kunder bedre og samtidig styrke virksomheden i konkurrencen om nye ordrer på markedet for løsninger til nøgletal og ledelsesrapportering.

Overtagelsen er Elbek & Vejrups syvende opkøb og/eller sammenlægning på 10 år, og man vil udnytte sin stærke finansielle situation til at fortsætte sin opkøbsstrategi.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elbek & Vejrup A/S

Tangen 6
8200 Aarhus N
Danmark
Elbek & Vejrup A/S

Send til en kollega

0.084