23948sdkhjf
Del siden
Annonce

HF har pr. 2. januar ansat 4 nye medarbejdere:

Nye ressourcer til HF i 2018

Lene Godsk Stanek i HF Telecom som salgssupport. Lene kommer fra en BackOffice stilling i Telia og har kendskab til FTTx markedet. Lene skal servicere danske og tyske kunder, da HF har etableret sig syd for den danske grænse, hvor vi allerede har vundet flere projekter. Lene har opholdt sig 6 år i tysktalende lande og taler flydende tysk.
Lene sidder på hovedkontoret i Køge, hvor hun indgår i HF’s 14 mand store telecomafdeling.

Linda Støckel Jensen i HF’s marketingafdeling som marketingassistent. Linda er 42 år og har arbejdet med udvikling og optimering af websites samt de sidste 8 år haft stor fokus på branding af virksomheder hos bl.a. Dermanor A/S.

Niels Christian Henriksen som Key Account Manager i HF Automation. Niels er 41 år og har de sidste 11 år arbejdet i automationsverdenen, 8 år hos en maskinproducent og de seneste 3,5 år som Field Sales Engineer inden for automation. Niels har derfor et stærkt kendskab til automationsbranchen.

HF har valgt at opruste på den tekniske support på Mitsubishi og har derfor ansat Ronney Small i HF Automation som tekniker. Ronney har de sidste 5 år haft egen virksomhed, hvor han har beskæftiget sig med projektprogrammering herunder Scada, PLC, HMI, drives og .NET. Ronney har i de sidste 20 år arbejdet i automationsbranchen.

Hans Følsgaard A/S
Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK55028818
P nummer: 1008693761

Kontaktperson

MR
Mads Rønnov
Content Creator
+45 43208661 Mro@hf.net

Send til en kollega

0.031