23948sdkhjf

Nyt F24 motorvejsanlæg med plads til tung trafik åbner i Nordjylland

| Medlemsnyhed | Indrykket af Q8 Danmark A/S

Det nye F24 anlæg får også et område med IDS anlæg, så der er god plads til tung trafik med modulvogntog samt hastigheds pumper, så rejsen hurtigt kan fortsætte.

Den 1. marts åbner et F24 automatanlæg på Vildmosen på motorvejsstrækningen E39 i sydgående retning, som med et komplet IDS anlæg på lokationen gør plads til tung trafik. Det nye motorvejsanlæg kommer til at have faciliteter såsom hjertestarter og aktivitetsområde, og der er placeret en raste-/hvileplads ved siden af anlægget.

Derudover åbner endnu et F24 automatanlæg på Sprogøvej i Hjørring den 16. marts, selvom dette anlæg ikke har en separat IDS stander kan man stadig benytte IDS kortet, da det kan bruges på alle Q8 og F24 stationer.

Med de nye stationer kan vi nu tilbyde et netværk på mere end 17 stationer fra Aalborg og nord på, placeret i de større byer og på alle centrale veje i Nordjylland.

Det nye motorvejsanlæg på E39 er opført i samarbejde med Vejdirektoratet og er det første af i alt 7 nye motorvejsanlæg som åbner rundt omkring i landet i løbet af 2018. Alle de nye motorvejsanlæg vil have separat IDS anlæg. 

Klik her og læs mere om de nye stationer. Under "kataloger" i højre side kan du også få det fulde overblik over, hvilke stationer du kan tanke med IDS kortet.

Interesseret i IDS kort til dine lastbiler? Læs mere her eller kontakt Thomas Klitgaard

IDS, International Diesel Service, er en af Europas førende leverandører af dieselkort med mere end 600 IDS anlæg med højhastighedspumper til diesel centralt placeret i Danmark og Europa. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Q8 Danmark A/S

Arne Jacobsens Allé 7
2300 København S
Danmark
Q8 Danmark A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

IDS kort2

Send til en kollega

0.108