23948sdkhjf

Effektive kabelmålinger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

Minimerer ude-tid i energiforsyningen

Hans Følsgaard A/S har fra årsskiftet fået et komplet program af kabelmåleløsninger fra BAUR på programmet. De effektive kabelmålere kan lynhurtigt lokalisere fejltype og placering på et kabel, så udbedring – og fornyelse - kan foretages og vurderes hurtigt, billigt og med et minimum af ude-tid– og en maksimal brugstid for den eksisterende infrastruktur

Kravet om kabellægning af en stor del af el-distributions nettet i Danmark er en blandet fornøjelse for energiselskaberne. Det løser selvfølgelig visse æstetiske problemer og giver potentielt en mere robust forsyning, men omvendt er det lettere at spotte fejl og udfald på luftledninger, hvis et træ er kommet i vejen, en mast er blevet lagt ned, eller lignende uheld optræder. Hurtig fejlsøgning er lig med minimering af ude-tid på forsyningen, og det gør det lettere at opfylde krav og regler for forsyningssikkerheden.

Men kablerne er kommet for at blive, og derfor er det med glæde, at Hans Følsgaard A/S kan introducere et nyt agentur på Powertech divisionens program, nemlig BAUR, som fremstiller et stort udvalg af måleløsninger til fejlfinding på – og levetidsbestemmelse af – kabler. Løsningerne spænder fra mobilt udstyr til deciderede målevogne, der kan køres direkte ud i feltet og fungere som målelaboratorium.

BAUR har primært fokus på energiselskabernes behov, og de intelligente måleløsninger fungerer på den måde, at både er i stand til at lokalisere fejltype og den eksakte position for en given fejl. For kunderne giver det et meget klart billede af en eventuel fejl, og eventuelt gravearbejde i forbindelse med fejlretning minimeres. Det sikrer den billigst mulige fejlsøgning og fejl retning med et minimum af ude-tid på en given linje.

Nok så interessant er det, at BAUR kabelmåleløsninger også kan give et ganske præcist billede af et kabels potentielle restlevetid. Hvis man råder over linjer, som står over for udskiftning, kan Baurs målinger fortælle, om et kabel har – måske – ti års levetid tilbage eller, om det skal skiftes snarest muligt. Så kan energiselskabet prioritere udskiftningen af kablerne, og det giver i sagens natur den bedst mulige økonomi for energiselskabet.

Endelig kan BAUR også være et godt bekendtskab for leverandørerne af kabelstrækninger til energiselskaberne. BAURs kabelmåleudstyr kan også verificere og dokumentere kvaliteten af nye installationer, så både leverandør og kunde kan være sikre på, at en leveret kabelstrækning opfylder specifikationerne.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.293