23948sdkhjf

Vær et skridt foran dine maskiner.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

Overvåg dine maskiner. Opdag problemerne tidligt. Og undgå dyr uplanlagt nedetid.

Mange maskiner på nutidens moderne fabrikker producerer varer døgnet rundt. Med denne sensor kan der overvåges en lang række af motorer, pumper, kompressorer, ventilatorer mv.

Hvor meget tabt produktion ville du lide, hvis en af ​​dine maskiner svigtede helt uventet?

Vær et skridt foran dine maskiner ved løbende at overvåge dem med Banners trådløse vibrations- og temperaturovervågning, og forudsigende vedligeholdelsesløsninger.

Fordi det er trådløst, er det ligegyldigt, hvor svært det er at komme til dine maskiner. Med batteridrevne noder og trådløs tilslutning vil du kende tilstanden på dine maskiner og være i stand til at løse eventuelle problemer, uanset hvor de er placeret.

Denne sensor overvåger maskines tilstand ganske nemt og enkelt ved hjælp af en konstant overvågning af vibration og temperatur og giver samtidig mulighed for at indstille advarsels- og alarmgrænser, samt en endnu mere dybtgående analyse kan udføres på de overvågede maskiner

Med QM42VT1-vibrationssensoren kombineret med en trådløs node og en trådløs DXM100-controller, der kører vores proprietære maskinindlæringsalgoritme, analyserer og lærer du maskinens vibrationsniveau. Det kan endda fortælle, hvornår maskinen kører eller ej.

Det vil advare dig, når din maskine begynder at fungere underligt, så du kan planlægge vedligeholdelse, når den har den mindste indvirkning på produktionen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.188