23948sdkhjf

TOTAL Denmark støtter dansk motorsport

| Medlemsnyhed | Indrykket af Total Denmark A/S

TOTAL Denmark er i år hovedsponsor af Dansk Motorsport Award 2018, der finder sted fredag den 23. februar på DOCKEN i København. Her vil de bedste præstationer inden for dansk motorsport blive hyldet og tildelt priser.

Denne årlige begivenhed er et festligt højdepunkt for motorsporten og i år er det lagt op til et show i absolut særklasse. TV3’s Formel 1-makkerpar Peter Palshøj og Nicolas Kiesa vil som aftenens værter føre publikum igennem et stjernespækket program med uddeling af eftertragtede priser og musik.

Den musikalske underholdning leveres af et stort husorkester med Jokeren og Malthe som gæstesolister.

”Motorsport ligger dybt i Totals DNA. Total anvender racerbanen som testlaboratorium, når nye smøremidler skal udvikles og testes under de mest ekstreme forhold. Vi er et globalt olie- og energiselskab, men med stærk lokal repræsentation i Danmark. Den lokale forankring vil vi gerne vise gennem  vores støtte til dansk motorsport. Vi sponsorerer  bl.a. en af Danmarks bedste motorsports-talenter Lasse Sørensen, der vandt DTC mesterskabet i 2017.  Så for os giver det rigtig god mening at være hovedsponsor på Dansk  Motorsport Award”, udtaler Totals danske salgschef Ole Osric.

Showet starter kl. 20.30 og kan opleves live på www.tv3sport.dk

På billedet Ole Osric, Total Denmark og Kevin Magnussen fra sidste års Dansk Motorsport Award.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Total Denmark A/S

Amerika Plads 29
2100 København Ø
Danmark
Total Denmark A/S

Send til en kollega

0.123