23948sdkhjf

Vehco ECO-drive konkurrence reducerer CO2 udledning med 1850 tons

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vehco A/S

I marts 2017 inviterede Vehco sine kunder til "Vehco Eco-Driving konkurrence 2017". Konkurrencen var en stor succes, hvor omkring 50 virksomheder med ca. 7600 chauffører og 3500 køretøjer deltog.

Vehco’s beregninger viser en reduktion af CO2-udledning på ca. 1850 tons og en besparelselse på brændstofforbruget med ca. 700 100 liter diesel for de konkurrerende virksomheder. For kunderne betød dette også en brændstofbesparelse på ca. 7.744 millioner kroner. Dagab Backa blev europæisk mester.

Göteborg, Sverige (Feb 23, 2018). Vehco’s konkurrence inden for Eco-Driving, "Vehco Eco-Driving Challenge" er frivillig blandt Vehco’s kunder, og er baseret på Vehco’s Eco-Driving Index. Indekset er baseret på seks kørselsparametre, som har stor indflydelse på kørselsadfærd. Chaufførernes Kørselsadfærd blev forbedret under konkurrencen. Da Vehco analyserede data fra konkurrencen, viste det sig, at den forbedrede kørselsadfærd resulterede i store brændstofbesparelser. Vehco’s beregninger viser, at de konkurrerende virksomheder sænkede deres samlede forbrug med ca. 700 100 liter diesel, hvilket resulterede i reducerede CO2-udslip på ca. 1 850 tons og besparelser på omkring 5.744.millioner kroner.

 For at gøre konkurrencen endnu mere spændende, blev de 50 konkurrerende virksomheder opdelt i 6 forskellige grupper baseret på lande (SE, NE, FI, DK, DE, FR) og en klasse for busselskaber i Europa. Under konkurrencen har Vehco løbende opdateret et resultatdiagram på virksomhedens website for at holde alle interesserede informeret om konkurrencen. ( http://www.vehco.com/en/eco-driving/vehco-eco-driving-challenge ) 

Dagab Backa blev Europæisk Champion

Resultatet blev at firmaet Dagab Backa blev den Europæiske Champion, og vandt både den svenske klasse, den internationale klasse og klassen for de bedst mulige virksomheder i 2017! Se vinderne i hver klasse i tabellen nedenfor. 

Stort engagement blandt kunderne

Under konkurrencen har interessen blandt Vehco’s kunder vokset. De medarbejdere og chauffører der har arbejdet med at forbedre kørselsadfærd og skabe besparelser på brændstof og skåne miljøet, har vist stort engagement gennem hele konkurrencen.

” Det var et meget fint initiativ fra Vehco og en god konkurrence, og det gav gode resultater og besparelser for os. Alle medarbejdere i virksomheden var meget engagerede og interesserede. Vi lærte alle meget under konkurrencen. Men arbejdet med miljøkørsel stopper ikke her, det var bare begyndelsen, og den gode start på Eco-driving vil fortsætte og blive videreudviklet ”                                                                   Andreas Lindedahl, Market Manager, RL-TRANS Oy Ab

Prisoverrækkelse

Vehco har inviteret vinderne af konkurrencen til en præmie ceremoni på Vehco’s hovedkontoret i Göteborg den 23. februar. I forbindelse med ceremonien vil repræsentanter fra virksomhederne dele deres erfaringer med hinanden og Vehco og hvordan de arbejdede med at få succes med Eco-Driving.

Efter ceremonien vil Vehco tage vinderne til middag på en restaurant i Göteborg. Omkostningerne ved turen, aftensmaden og indkvartering for to personer pr. Vindende selskab, dækkes af Vehco.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vehco A/S

Tagholm 12
9400 Nørresundby
Danmark
Vehco A/S

Send til en kollega

0.141