23948sdkhjf

LED lysarmatur tåler 100 °C

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Følsgaard A/S

Tåler kontinuerlig eksponering for ekstrem varme

Banner WLH60 er et kraftigt LED-lysarmatur, der tilbyder den bedste lysstyrke til belysning af applikationer i omgivelser med høj temperatur. Dens robuste konstruktion og varmebestandige design tåler kontinuerlig eksponering for ekstrem varme og farer, der er fælles for disse miljøer. Ligesom andre LED-lysarmaturer fra Banner Engineering vil WLH60 give dig pålidelig service i årevis uden påkrævet vedligeholdelse.

Fordele:
Forbedret synlighed i ekstreme omgivelser: Godkendt til brug i områder med temperaturer op til 100 °C, WLH60 LED-lamper kan installeres i eller nær højtemperaturområder, der udfordrer andre belysningsløsninger, hvilket eliminerer blænding fra vinduer eller maskinoverflader, der beskytter standardlys mod varmen. Det lyse, kølige hvide lys forbedrer lyskvaliteten og intensiteten på det ønskede område.

Øget driftstid: WLH60 LED-lamper vil aldrig kræve en pære eller spole udskiftning i løbet af en driftstid på 36.000 timer (eller mere), hvilket eliminerer de lange nedetider, der er nødvendige for at få adgang til og betjene et armatur i et højtemperaturområde.

Meget modstandsdygtig: WLH60 LED-lamper er meget kompakt og IP69K-kapslet, og samtidig har den høj modstandsdygtighed for div olier og mange kemikalier.

DATABLAD

Banner WLH60 er et kraftigt LED-lysarmatur, der tilbyder den bedste lysstyrke til at belyse applikationer i omgivelser med høje temperaturer. Det robuste, varmebestandige design gør det muligt at installere i eller nær højtemperatur-områder, der udfordrer andre belysningsløsninger.

Godkendt til brug i omgivelser op til 100 °C
IEC IP67, IEC IP68G og IEC IP69K nominel
Robust og holdbar til barske miljøer
Modstår højtryks- og høj temperatur rens, olier og mange kemikalier
Nemt at installere med en lang række monteringsløsninger
Meget modstandsdygtig over for vibrationer og stød

Fås i to længder hhv. 340 og 640 mm og med vindue i enten polycarbonat eller glas.
Kontakt HF Palle S. Nielsen for yderligere information på 43208635 - psh@hf.net
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Følsgaard A/S

Theilgaards Torv 1
4600 Køge
Danmark
Hans Følsgaard A/S

Send til en kollega

0.13