23948sdkhjf

Do it, but do with style - Spoiler løsninger til alle lastvognsmærker.

| Medlemsnyhed | Indrykket af Din Lastbilmægler ApS

Truckspoiler.dk er Danmarks førende indenfor spoiler løsninger til varevogne, lastbiler og trailere. Praktik kan være flot......

http://www.truckspoiler.dk

Aerodynamik er noget som der er meget fokus på i tiden. For at få dit kørertøj til at bryde vinden bedre optimalt, og derved et mindre brændstofforbrug skal den rigtig løsning bruges. Truckspoiler.dk, som er en division under Din Lastbil Mægler, tilbyder alle løsninger til alle lastbiler, varevogne og trailere. Der er nogle lastbilmærker som ikke har de optimale løsninger fra fabrik, hvor Truckspoiler mærker vind i sejlene for at hjælpe med den rigtige løsning. Ud over spoiler, sideskørter og solskærme, tilbyder vi øjenbryn til forlygter, vindhjørner og specialfremstillet sideskørter monteret uden på sideskabe fra DANBOX.

V-spoiler er en verdens nyhed, fremstillet i Danmark som i 2017 har fået meget opmærksomhed. Især i USA, UK, og benelux landene. Det er et produkt som modvirker det drag/vakum som er en naturlighed når et kørertøj bryder vinden med en given hastighed. Med fjernelsen af vakum/drag bag kørertøjet, nedbringes det spild af kræfter som skal bruges til at trække dette. Dette er lige med et mindre dieselforbrug. Foruden de nævnte fordele, er virkningen også fjernelse af skidt, sand, salt, vand, is på bagenden, da vortex vinden bringer dette længere bag ud og væk fra bagende. Se mere på Truckspoiler.dk.

Vi er klar til hjælpe dig med et personligt præg på din lastbil, eller varevogn. Skriv eller ring til os.

Vi gør det tunge indkøb let.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Din Lastbilmægler ApS

Tingløkkevej 21
5250 Odense SV
Danmark
Din Lastbilmægler ApS

Send til en kollega

0.584