23948sdkhjf

TOTAL indgår sponsoraftale med et af Danmarks største motorsportstalenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Total Denmark A/S

Racertalentet og DTC mesteren Lasse Sørensen har indgået sponsoraftale med TOTAL.

I sidste uge, fredag 23. feb samledes toppen inden for dansk motorsport på Docken i København til Dansk Motorsport Award 2018. De bedste præstationer fra 2017 blev hyldet og en lang række priser blev uddelt til de bedste motorsportsudøvere.  Lasse Sørensen modtog ikke bare en pris for sin flotte sejr i DTC, men indgik også en ny samarbejdsaftale med smøremiddelleverandøren TOTAL Denmark.

 Total og Motorsport

”Motorsport ligger dybt i TOTALs rødder. TOTALs teknikere anvender racerbanen som testlaboratorium, når nye smøremidler skal udvikles og testes under de mest ekstreme forhold. Total er et olie- og energiselskab med globalt know how og med stærk lokal repræsentation i Danmark. Den lokale forankring vil vi gerne vise gennem vores støtte til dansk motorsport. Derfor glæder vi os meget over at have indgået samarbejde med et af dansk motorsports største talenter, Lasse Sørensen”, siger TOTALs danske salgschef Ole Osric.

 DTC mesteren fra Guldbæk

Lasse Sørensen fra Guldbæk i Nordjylland kører for Team Flexlease og har igennem sine præstationer vist et stort potentiale inden for de seneste par år. Udover DTC mesterskabet vandt Lasse også U21- mesterskabet i 2017 og der er ingen tvivl om at Lasse Sørensen er en af de største motorsports-talenter i landet. I modsætning til mange andre talenter er hans mål ikke at komme til Formel 1, det store mål er at køre Le Mans med broderen Marco Sørensen fra Aston Martin Racing team, et team hvor Total desuden er teknisk partner og officiel leverandør af smøremidler. Lasse tror på, at samarbejdet med bl.a. TOTAL kan hjælpe ham med at opnå dette. 

"Jeg er super stolt over at få TOTAL med på min vej mod Le Mans med min storbror Marco Sørensen. Jeg er helt sikker på at vores samarbejde bliver en succes, og derudover er jeg rigtig glad for at kunne få muligheden for at bruge nogle topkvalitets smøremidler til at styrke min DTC sæson. Jeg glæder mig til 2018 sæsonen", udtaler Lasse Sørensen.

Billedetekst. Administrerende direktør Franck Maurin, TOTAL Nordic underskriver sponsoraftale med Lasse Sørensen under dette års Dansk Motorsport Award.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Total Denmark A/S

Amerika Plads 29
2100 København Ø
Danmark
Total Denmark A/S

Send til en kollega

0.114