23948sdkhjf

Nyt strømlinet digitalt AHCON univers

| Medlemsnyhed | Indrykket af FLEX1ONE A/S

AHCON dækserviceudstyr er en samling af produkter, som kræver gode beskrivelser, billeder, masser af specifikationer og film for at give den optimal forståelse.

En helt ny hjemmeside, som samler alle input omkring AHCON produkter har nu set dagens lys.

ERGONOMI OG SIKKERHED TIL ARBEJDET MED DÆK OG HJUL
AHCON brandet dækker over udstyr til arbejdet med dæk og hjul, som optimerer ergonomien og højner sikkerheden for de ansatte på dæk- og autoværksteder.

AHCON produkter kan kombineres til såkaldte montagelinjer, hvor man i et strømlinet workflow kan af- og påmontere dæk på en ergonomisk og sikker måde.

MASSER AF PRODUKTINFO
Hovedformålet med den nye hjemmeside har været at skabe klarhed over de mange AHCON produkters egenskaber – og brugen af dem.

Således har produktfanen fået stor opmærksomhed, og mange tanker er tænkt for at få samlet alle relevante oplysninger på en overskuelig og brugervenlig måde.

HVORDAN BRUGES AHCON UDSTYR
Alle produkter er på hjemmesiden grundigt beskrevet og mange produkter har fået tilkoblet både billeder og film af den arbejdsmæssige anvendelse. Netop denne feature på hjemmesiden skal være med til at fremhæve de mange ergonomiske og sikkerhedsmæssige fordele ved produkterne.

DÆKMONTERINGSLINJER
Som nævnt ovenfor er mange AHCON produkter beregnet til at koble sammen til hele montagelinjer, hvor mange vigtige aspekter tages i betragtning.

Med en AHCON monteringslinje kan man i dækmonteringsopgaver opnå følgende:

  • Optimere ergonomien og effektiviteten
  • Højne sikkerheden
  • Sikre en høj kvalitet i slutproduktet
  • Forbedre workflowet

AHCON PRODUKTER = OPTIMALE VILKÅR PÅ VÆRKSTEDET
At arbejde med dæk og hjul er tungt – og fysisk krævende. Derfor vil det for danske værksteder være vigtigt, at der tænkes i ergonomi til udførelsen af alle opgaver, der kan relateres hertil.

Det rette udstyr minimerer nedslidningen af mekanikere og dækmontører – og derved kan udstyret øge arbejdsglæden og nedbringe sygefraværet.

AHCON siden findes via dette LINK.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FLEX1ONE A/S

Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Danmark
FLEX1ONE A/S

Send til en kollega

0.125