23948sdkhjf

Nu kan alle virksomheder se et benchmark over deres sociale ansvar

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Virksomheder kan med Benchmark modellen sammenligne sig med egen branche eller landsgennemsnittet. Den er gratis at benytte og findes på vitas.dk.

Benchmark modellen giver en række målepunkter, som skal hjælpe virksomheder til at benchmarke deres sociale ansvar i forhold til, hvor gode de er til at fastholde og indsluse udsatte grupper på arbejdsmarkedet. Med modellen kan den enkelte virksomhed sammenligne sig selv med tallene for alle virksomheder i Danmark eller med tallene på brancheniveau.

Hensigten med modellen er at gøre virksomheders sociale ansvar mere konkret og målbart, så modellen bliver et middel til at motivere flere virksomheder til at arbejde strategisk med CSR i relation til udsatte grupper på arbejdsmarkedet.

Benchmarkmodellen kan hjælpe til en formulering af Key Performance Indicators (KPI’er) på området, og den kan bruges til virksomheders interne og eksterne kommunikation eller i virksomhedens CSR-afrapportering.

Du kan finde modellen her https://vitas.bm.dk/Start/Index

Modellen er udviklet i samarbejde mellem Virksomhedsforum for Socialt Ansvar (VFSA) og Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) og findes i VITAS, som er virksomhedernes digitale indgang til samarbejde med jobcentrene om støttet beskæftigelse.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.143