23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fabriksflytning for fynsk kunde i plastindustrien

Når en fabrik skal flytte fra en lokation til en anden, kræver det præcision, omhyggelighed og ikke mindst det helt rigtige professionelle baksegrej, hvis fabriksflytningen skal løses effektiv og til tiden.

Knud Gade A/S er specialiserede i fabriksflytninger, og for en af de faste fynske kunder inden for plastindustrien, er erfarne medarbejdere i disse dage i fuld gang med at flytte de tonstunge plaststøbemaskiner til den nye fabrik.

- Vores specialiserede medarbejdere starter med at demontere alle robotter på plaststøbemaskinerne. Derefter bakser de dem ud af fabrikshallen, læsser dem med vores 210 t/m kran og kører maskinerne frem til den nye fabrik i lukkede lastbiler, så maskinerne ikke udsættes for regn. På den nye fabrik står vi for indbaksering, montering og opretning af maskinerne, så de står knivskarpe og 100 % klar til at producere igen, forklarer direktør i Knud Gade A/S Martin Gade.

Vil du vide mere om fabriksflytning?

Med mange års erfaring i fabriksflytninger i både Danmark og i udlandet får du en samarbejdspartner, der ved, hvad det kræver at flytte en fabrik. Det betyder, at fabriksflytningen klares problemfrit, og at I hurtigst muligt kommer til at producere for fuld kraft igen.

Kontakt os på 75 82 03 55 eller info@knudgade.dk og få mere at vide om problemfri fabriksflytning.

Knud Gade A/S
Englandsvej 3
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14257233
P nummer: 1000708906

Kontaktperson

Jytte Kring Jørgensen
Økonomi
+45 75820355 jytte@knudgade.dk

Send til en kollega

0.078