23948sdkhjf

Se hvordan det hollandske mobile blodprøvelaboratorie kører til tiden med ruteoptimeringssoftware

| Medlemsnyhed | Indrykket af PTV Group Danmark

”I dag: stik, analyse og dosering” er det hollandske LabWest’s motto. LabWest, som foretager blodprøver og blodprøveanalyser til forebyggelse af blodpropper, holder til i Den Haag og omegn.

For at kunne forblive tro mod deres motto, er det nødvendigt for dem, at effektivt kunne planlægge de hundrede af besøg, som deres feltpersonale foretager dagligt. Med implementeringen af PTV Smartour, er dette blevet til en succes.

“Uden Smartours daglige støtte, ville det ikke have været muligt, at planlægge de cirka 30 ruter, bestående af mellem 1100-1200 blodprøveaftaler”, siger Steef Besteman og Petra Mol, som sammen med Joke van Lith, er ansvarlige for planlægningen af LabWest’s feltpersonale. Implementeringen af ruteoptimeringssystemet har sparet deres medarbejdere for meget tid. ”Smartour hjælper os med at sammensætte optimale ruter, og det giver os derfor et godt overblik over vores overordnede planlægning, så alle kan få tildelt en praktisk rute”, siger Besteman og Mol. ”Takket være dette ruteoptimeringssystem kan vores medarbejdere allerede være tilbage på vores kontor ved frokosttid”.

Oversigt på kapaciteten
LabWest’s blodprøveservice sikrer, at blodkoagulationsværdierne for de cirka 15.000 patienter, i Den Haag og omegn, bliver overvåget. ”Blodet må ikke koagulere for hurtigt, da der ellers vil være risiko for en blodprop. Blodet må heller ikke koagulere for langsomt, da det kan give stor risiko for blødning”, forklarer Mol. ”Det er derfor vigtigt, at blodprøverne tages regelmæssigt, således at blodkoagulationsværdierne overvåges nøje. Baseret på blodprøvernes resultater, kan den blodfortyndende medicins dosering justeres”.

Læs mere her!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PTV Group Danmark

Gullberg Strandgata 36D
411 04 Göteborg
Sverige
PTV Group Danmark

Send til en kollega

0.144