23948sdkhjf

EU vil begrænse plast i naturen og genbruge mere emballage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Albe Emballage A/S

EU er kommet med en strategi som skal medvirket til at vi undgår at plast ender i havene eller andre steder, hvor det ikke hører hjemme. Desuden skal vi genbruge langt mere emballage end vi gør i dag.

EU's nye plast strategi går ud på at begrænse plast i naturen og genbruge endnu mere emballage end vi allerede gør i dag. Strategien har fokus på at få bremset oplagring af plast og skødesløs forbrugeradfærd, som er de væsentligste kilder til den miljøbelastning vi oplever i dag.

Plast er et praktisk og nødvendigt materiale
Plast er et praktisk og nødvendigt materiale, som i princippet er lige så miljømæssigt forsvarligt at anvende som f.eks. pap og bionedbrydeligt plast. Det er dog en forudsætning at vi sørger for at erhvervslivet har de rette forudsætninger til at håndtere plasten.

EU’s plaststrategi opstiller en række hovedmål
1. Genbrug og genanvendelse
2. Genanvendelsesindustrien skal styrkes
3. Brug af engangsemballage skal reduceres
4. Nye standarder for sammensætning og råvarer
5. Mikroplast og Oxo-plast
6. Global indsats for at forebygge plast i havene

På hjemmesiden miljoevenlig-pakning.dk kan du læse mere om hovedpunkterne i den nye plaststrategi og du finder også et link til hele strategien.

ALBE Emballage - vi arbejder for miljøet
Som leverandør af industri og transportemballage til en stor del af den danske industri mener vi hos ALBE Emballage A/S at det er ekstremt vigtigt at gøre en indsats for miljøet. Selvom vi generelt er blevet langt bedre til at genanvende både plast og andre typer emballager, ender en stor del desværre stadig på lossepladsen. Et punkt som vi arbejder rigtig meget for er at reducere mængden af den emballage vi bruger til indpakning af varer. Det kan du gøre ved først og fremmest ved at anvende den mest optimale emballage samt at anvende en emballage i en god kvalitet.

Vi har gode erfaringer med at reducere mængden af emballage
Hos ALBE Emballage A/S har vi mange års erfaring inden for salg og rådgivning af emballage. Vi har gennem årene hjulet en lang række både store og små danke virksomheder til at reducere mængden af emballage samt omkostningerne dertil. Har du lyst til at tage en uforpligtende snak med én af vores konsulenter er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 44 68 07 07. Du kan også læse mere om ALBE Emballage A/S på www.albeemballage.dk

Miljøvenlig Pakning - sammen kan vi gøre en forskel
Vi mener det er vigtigt at ALLE gør en indsats for at skåne miljøet på bedst mulig vis. Måske du mener at din virksomhed alene ikke kan gøre den store forskel?! Vores holdning er, at hvis vi alle gør hvad vi kan og i det mindste bare gør en lidt, så kan vi tilsammen skabe en stor forskel.
Derfor har ALBE Emballage sammen med Dania emballage taget initiativ til projektet Miljøvenlig Pakning hvor vi sammen med en LANG række andre virksomheder arbejder for at skabe mere fokus på vores miljø, klodens begrænsede ressourcer og hvad vi som virksomhed skal overveje inden vi pakker og sender vores varer. Læs mere om Miljøvenlig Pakning her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Albe Emballage A/S

Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Danmark
Albe Emballage A/S

Send til en kollega

0.14