23948sdkhjf

IDS-dieselkort til lastbiler er 100 % sikkert

| Medlemsnyhed | Indrykket af Q8 Danmark A/S

Halvandet år efter introduktionen af de kontaktløse dieselkort til lastbiler kan IDS (International Diesel Service) prale af en imponerende sikkerhed: Der har ikke været ét eneste tilfælde af betalingssvig eller "skimming" (kopiering).

Takket været den indbyggede chip er det umuligt at kopiere dieselkortene, og dette i kombination med de andre forebyggende foranstaltninger, IDS har foretaget, gør IDS-dieselkortet til det eneste kort på markedet med 100 % sikre korttransaktioner.

Som førende på markedet inden for dielselkort-sikkerhed var IDS de første til at udstyre deres dieselkort med RFID-teknologi og autorisation i realtid for hver transaktion. Den indbyggede chip gør ikke kun kortene hurtigere og nemmere at bruge – du skal blot holde dem foran den kontaktløse kortlæser for at indlede valideringen af kortet – men det gør dem også ekstremt sikre.

Vincenzo Maniaci, Global Card Business Director Q8: "Brændstof er fortsat et meget attraktivt produkt for svindlere. Vi er meget stolte af at kunne annoncere, at IDS ikke har oplevet nogen tilfælde af bedrageri. Vores dieselkort er lige så sikre som betalingskort og er den mest sikre løsning, der er tilfængelig på markedet. Det er umuligt at forfalske dem, fordi kortet ikke kan kopieres, så de kriminelle kan ikke sætte sig ud over den teknologi, som vi bruger." 

Ud over 100 % sikre kort tilbyder IDS et smart sæt foranstaltninger for sikre transaktioner på 600 europæiske anlæg og fuld kontrol over dieselkortene. Kunderne kan administrere og konfigurere alle deres dieselkort til lastbiler og chauffører online via iAccount; et velorganiseret kortstyringssystem, der er nemt at navigere rundt i. Transaktioner, kreditoplysninger, priser og netværksinformation er lettilgængelige. Større kunder kan nemt gruppere og organisere underleverandører. 

En autorisation på tankningsstedet med et online PIN-tjek forebygger transaktioner i forbindelse med brændstofpåfyldning, der ikke er forhåndsgodkendt. IDS er således den eneste virksomhed på markedet med et dieselkort, der er fuldstændigt online.

Et betalingssystem med dobbeltkort er også tilgængeligt, hvilket stiller et dieselkort til rådighed pr. chauffør og pr. lastbil og validerer kun en transaktion, når begge kort anvendes sammen. Endelig overvåges alle transaktioner, og mistænkelige transaktioner bliver automatisk identificeret.

IDS har et specialiseret team, der arbejder med at undersøge bedrageri, og de overvåger mistænkelige transaktioner 365 dage om året. Alle uregelmæssigheder bliver grundigt undersøgt, og de er i tæt kontakt med internationale polititjenester.

IDS, en del af Kuwait Petroleum Corporation, leverer diesel til national og international transport og har et netværk med over 600 automatiske tankningssteder i Europa.

 

* * *

Med næsten 600 afdelinger på vigtige steder rundt om i Europa, herunder ved grænseovergange og større transport- og handelscentre, er IDS en virksomhed, der beskæftiger sig med behovene for brændstofpåfyldning hos virksomheder inden for langdistancekørsel og international vejtransport. Alle tankningssteder er åbne 24/7 og nemt tilgængelige for lastbiler. IDS tilbyder sine kunder markedsførende sikkerhed og kontrolløsninger  til brændstoftransaktioner. IDS er den eneste leverandør med 100 % sikre dieselkort og yder dermed den maksimale beskyttelse af transportselskabernes primære udgiftspost. Med en produktservice af høj kvalitet og de ekstra serviceydelser er IDS en af Europas førende leverandører af dieselkort. IDS er en del af Kuwait Petroleum International, et datterselskab af Kuwait Petroleum Corporation, en af verdens førende olieproducenter.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Q8 Danmark A/S

Arne Jacobsens Allé 7
2300 København S
Danmark
Q8 Danmark A/S

Send til en kollega

0.095