23948sdkhjf

Gør oppumpningen af store hjul HELT sikker!

| Medlemsnyhed | Indrykket af FLEX1ONE A/S

Sikkerhedspumpebure har i mange år været en vigtig produktgruppe for AHCON. Et helt nyt og strømlinet pumpebur til traktor-, entreprenør- og lastvognshjul har nu set dagens lys.

KONSTANT UDVIKLING
Hos AHCON udvikler, forbedrer og optimerer man konstant på de produkter, der udbydes verden over til at forbedre ergonomi og sikkerhed på bl.a. dækværksteder. Denne udvikling har nu også ramt pumpeburet til de helt store hjul såsom traktor-, entreprenør- og lastvognshjul

Resultatet er det nye sikkerhedspumpebur, OTR 2000.

STRØMLINET OG OPTIMERET
OTR 2000 er et flot, enkelt og strømlinet sikkerhedspumpebur, hvor sikkerheden er helt i top. 

Pumpeburet kan monteres med forskelligt udstyr – herunder bl.a. en skydelåge på siden, som letter adgangen til pumpe-niplen og inspektion af hjul. Buret kan også udstyres med det særlige udrulningssystem, der gør det nemt at få hjulene ud af buret efter endt oppumpning.

Se en fuld produktpræsentation af OTR 2000 LIGE HER.

OPPUMPNING AF STORE HJUL KAN VÆRE SÆRDELES FARLIGT
At det er et farefuldt hverv at oppumpe hjul er velkendt at de fleste medarbejdere på dækværksteder verden over.

Sprænger et dæk under oppumpning kan det medføre stor personskade - og i værste fald dødsfald - pga. det voldsomme tryk, der er indeni et fyldt dæk.

SIKKERHEDSPUMPEBURE REDDER LIV
Under brandet AHCON har FLEX1ONE i mange år udviklet og produceret sikkerhedspumpebure, hvori et hjul kan placeres, imens det pumpes op. Disse bure har i adskillige tilfælde reddet liv i forbindelse med dæk-eksplosioner.

Desværre er et sikkerhedspumpebur ikke et lovmæssigt krav at anvende, når et hjul pumpes - men mange værksteder verden over har alligevel fundet det særdeles fornuftigt at beskytte sine medarbejdere vha. et pumpebur.

SIKKERHEDSPUMPEBURE TIL MANGE STØRRELSER AF HJUL
Sikkerhedspumpebure fremstilles i en række forskellige størrelser, så de kan håndtere alt fra lastvognshjul til de største entreprenørhjul.

Burene er indrettet med forskellige former for ergonomiske funktioner, således at hele arbejdet med oppumpning af hjul kan foregå så skånsomt, sikkert og ergonomisk, som muligt.

 

MADE IN DENMARK
Alle AHCON produkter udvikles og produceres på dansk jord. Det er med andre ord med stor stolthed, at man hos FLEX1ONE kan sige, at AHCON er 100% made in Denmark.

Et faktum som uden tvivl er meget vigtigt for de kunder, som i hele verden vælger AHCON som leverandør af højkvalitativt dækservice udstyr.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FLEX1ONE A/S

Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Danmark
FLEX1ONE A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.143