23948sdkhjf

Specialisterne i kemi til auto og transportbranchen – Klartek ApS

| Medlemsnyhed | Indrykket af Klartek ApS

Hos Klartek ApS har vi i vor samarbejdspartner Stockmeier Chemie en stærk partner der har eksisteret siden 1920

Igennem Stockmeier Chemie tilbyder vi et stort produktprogram til rengøring af både erhvervskøretøjer og personbiler.

Alle Stockmeiers produkter er koncentrater med garanteret kvalitet takket være in-house produktion og konstant QA overvågning. Stockmeier Chemie og Klartek ApS hjælper med at opfylde vore kunders høje standarder og sikre en ensartet høj kvalitet.

Stockmeier Chemie har en VDA-kompatibel produktlinje. Dette opfylder de strenge krav i bil og transportindustrien med perfekte rengøringsresultater og en miljøvenlig profil.

Stockmeier Chemieopfylder også de højeste kvalitetsstandarder i kemikalier, der anvendes hos værksteder, auto og transportbranchen. Vores sortiment afrundes af vores udvalg af vandbehandlingskemikalier, voksfjernere, håndplejeprodukter og sæsonbetonede produkter samt et stort udvalg af tilbehør hertil.

Klarteks og Stockmeier Chemies salgs personale giver dig omfattende rådgivning hvor du har behov, introducerer dig til vores produkter eller konfigurerer dit vaskesystem med det bedst mulige forbrug / resultatforhold.

Har du spørgsmål til ovenstående eller mangler du rådgivning om brugen af kemi i din daglige rengøring af køretøjer, så er du velkommen til at kontakte en af vore eksperter på tlf. 97 53 71 11

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Klartek ApS

Lundøvej 49
7840 Højslev
Danmark
Klartek ApS

Send til en kollega

0.119