23948sdkhjf

De 10 mest spurgte spørgsmål om ruteoptimeringssoftware

| Medlemsnyhed | Indrykket af PTV Group Danmark

Ofte bliver vi spurgt, hvilke virksomheder drager mest nytte af ruteoptimeringsprogrammer og om det er rigtigt, at sådanne systemer virkeligt kan tage hensyn til bestemte restriktioner, som f.eks. levering iflg. aftalt tidspunkt.

Der er stadigvæk misforståelser når det drejer sig om ruteoptimeringsprogrammer. Hvad er fordelene og manglerne ved sådanne systemer? Hvilke virksomheder er berettiget til sådanne systemer? Har jeg stadigvæk behov for disponenter, når jeg bruger et ruteplanlægningssystem? Nedenfor finder du 10 svar på spørgsmål om ruteoptimering.

1. Hvad er ruteoptimeringssoftware?
Det er et software miljø med planlægningsalgoritmer. Disse algoritmer fordeler automatisk alle dine ordrer mellem dine køretøjer og på denne måde skabe optimale ruter. Dette system vil automatisk tage højde for en lang række faktorer, som er relevante for planlægningen.

2. Hvorfor burde jeg bruge et ruteoptimeringsprogram?
Ruteoptimeringsprogrammer er interessante, så snart at du har flere køretøjer og flere stop per rute. At planlægge disse køretøjer manuelt bliver hurtigt uoverskueligt. Mange faktorer bidrager til, at din transportplanlægning bliver tidskrævende og uklar, som for eksempel restriktioner som åbnings-/leveringstider, mangfoldigheden af forskellige køretøjsprofiler og dimensioner.

3. Hvad er kravene til ruteoptimeringssoftware?
Først, så er det nødvendigt, at systemet får korrekt data leveret fra det TMS/CRM/ERP system, det er blevet koblet sammen med. Et ruteplanlægningssystem har ikke kun behov for ordre og leveringsadresser, men også f.eks. leveringstidspunkter iflg. aftale. Eftersom ruteplanlægningssystemet er sammenkoblet TMS/CRM/ERP, er det muligt at udveksle den nødvendige data automatisk. Det er også muligt at forbinde systemet til on-board computeren i køretøjerne, så de planlagte ruter kan sendes til chaufførerne.

Læs resten her!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PTV Group Danmark

Gullberg Strandgata 36D
411 04 Göteborg
Sverige
PTV Group Danmark

Send til en kollega

0.11