23948sdkhjf

Kroghejs i lange baner

| Medlemsnyhed | Indrykket af SAWO A/S

SAWO har netop leveret yderligere to opbygninger til S. Jacobsen, der gennem længere tid har været en god og loyal kunde for SAWO.

Den ene opbygning er en Loglift F165ZT-93 skovkran med et Multilift XR21SL.56 kroghejs. Denne opbygning er monteret på et 4-akslet Volvo FM 500 Tridem chassis med langt førerhus og fuld luftaffjedring. Loglift kranen har en rækkevidde på 9,3 meter og er udstyret med nocksæde, hvor chaufføren kan betjene kranen fra. 

Den anden opbygning er et Multilift XR18SL.56 Pro Future kroghejs monteret på et 3-akslet Volvo FM 450 chassis med forakselsgaranti på 9 ton og akselafstand på 4.600 mm. 

Kroghejset, der er en Pro Future model, indeholder funktioner som; Hurtig sænkning, ilgang, hurtig tipning, glidesats og automatisk sekvenskontrol. Alle funktioner som er med til at lette chaufføren arbejdsgang. S. Jacobsen har købt en del Pro Future kroghejs fra SAWO. Pro Future betegner Multilifts modeller der giver forbedret brændstofforbrug, brugervenlighed og øget effektivitet ved lasthåndtering. 

S. Jacobsen A/S har fået taget fornemme billeder af deres samlede vognpark med en hovedvægt af SAWO produkter, hvilket vi er mere end glade for. 

SAWO er stolte af at kunne være med til at udvide S. Jacobsens flotte vognpark med disse 2 opbygninger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SAWO A/S

Industrimarken 1
9530 Støvring
Danmark
SAWO A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.121