23948sdkhjf

Mini Trans leverer designermøbler fra Furniture & Light Outlet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mini Trans A/S

Et af Københavns mest populære outlets har netop valgt Mini Trans, der er specialister i transportløsninger, til at stå for leveringen af møbler fra mere end 25 designerbrands.

Den 16. og 17. juni løber Danmarks største outlet for designermøbler, belysning og accessories af stablen. Furniture & Light Outlet er født ud af et samarbejde mellem 10 møbel- og belysningsbrands, der sidste år gik sammen om at skabe en ny outletmesse med fokus på interiør. Og det er blevet en kæmpe succes.
 
Som noget helt nyt kan messens købende publikum nu se frem til at få deres nyerhvervede interiør fragtet sikkert hjem fra messen med en særdeles erfaren transportør. Med 50 års brancheerfaring er Mini Trans nemlig en rutineret transportvirksomhed, der forstår sig på at levere effektive og skræddersyede løsninger af højeste kvalitet. Derfor glæder Mini Trans sig over at bringe sit speciale i spil, når et udpluk af den orange flådes certificerede chauffører skal fragte møbler fra danske og udenlandske brands hjem til deres nye ejere.
 
Furniture & Light Outlet finder sted den 16.-17. juni fra kl. 10.00 til 17.00 i Københavns nyeste kultur- og oplevelsesvenue, TAP1, der ligger på Raffinaderivej 10, 2300 København S.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mini Trans A/S

Produktionsvej 28
2600 Glostrup
Danmark
Mini Trans A/S

Billeder & videoer

Pr_Furniture_Light_1000x1000pixel-1

Send til en kollega

0.125