23948sdkhjf

Få logo eller en særlig overflade på bilen med bilindpakninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prodesign A/S

Bilindpakninger er en god og forholdsvis billig løsning, når der skal logo eller nye farver på bilen. Derfor er det også blevet en trend at benytte bilindpakninger i stedet for lakering af firmabilerne.

Det startede især med taxier og firmabiler, men nu er folie til biler også ved at slå igennem i transportbranchen og hos privatpersoner, der savner lidt ny kulør på familiebilen.

Fordele ved bilindpakninger
Bilindpakninger giver mulighed for at dekorere lastbilen, som man vil med farver eller et særligt logo. Samtidig beskytter folien mod stenslag og solafblegning på en anden måde, end det er muligt med lakering. Faktisk beskytter bilindpakninger den underliggende lakering, så den står uden ridser.

Mulighederne for at designe bilindpakninger med et særligt look er stort set uendelige. Nogle i transportbranchen ønsker enkle logoer, mens andre giver den gas med spejleffekter, matte farver, perlemorseffekt eller læderlook. Desuden er det muligt at vælge bilindpakninger med reflekser, som lyser op i aftenmørket, og gør bilen let at se. 

Holdbarhed på bilindpakninger
Standard bilindpakninger holder omkring 3 til 6 år, men det er også muligt at vælge folie med en holdbarhed helt op til 10 år. For kortere kampagner kan man også vælge billigere bilindpakninger, som fint kan holde i op til et års tid. De er praktiske til reklame for særlige tilbud eller kampagner, hvor indpakningen alligevel skal skiftes ud inden for nogle måneder. 

Vask bilen inden bilindpakning
Et godt tip inden bilindpakning er at sørge for, at vognen er vasket. Det hjælper folien til at klæbe bedre, så holdbarheden forøges. Undgå at bruge en voks til at beskytte bilen efter vasken. Voksen har den modsatte effekt, så bilindpakningen får en dårligere klæbeevne.

Professionelle bilfolie-virksomheder vil desuden oplyse om, at bilen skal være tempereret, for at folien klæber bedst muligt. I de kolde måneder bliver (last)bilerne derfor opbevaret indendørs hos virksomheden i nogle timer, inden arbejdet finder sted. I sommermånederne kan arbejdet udføres uden ventetid.

Hold øje med kvaliteten
For at opnå et flot og holdbart resultat skal bilindpakninger udføres med præcision og professionalisme. Håndværket kræver viden om de forskellige typer af folie, og hvordan de lægges pænt omkring krumninger og hjørner, så man undgår luftbobler eller overlapninger. Samtidig skal temperaturen på bilens overflade hverken være for høj eller varm, da det påvirker folien og limen.

Hos Prodesign A/S er medarbejderne uddannede i bilindpakninger og professionelle i at håndtere folie. De kender udfordringerne og tilbyder også grafisk hjælp til design af folien, inden den monteres med stor kyndighed og erfaring.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prodesign A/S

Roskildevej 16
2620 Albertslund
Danmark
Prodesign A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.117