23948sdkhjf

Mini Trans fejrer 50-års jubilæum

| Medlemsnyhed | Indrykket af Mini Trans A/S

De sidste 50 år har budt på både sejre og bump på vejen, men Mini Trans er til stadighed en velfunderet transportvirksomhed med en ukuelig optimisme.

Det er en stolt direktør, der byder velkommen til fejringen af Mini Trans’ 50-års jubilæum på matriklen i Glostrup: ”Jeg synes, det er hyggeligt at mødes med alle vognmændene i uformelle rammer,” fortæller en veloplagt Michael Kastaniegaard og fortsætter: ”Derudover er det jo skønt, når vi tilmed kan fejre, at rigtig mange af dem har været her i så mange år”.
 
På denne stemningsfulde dag bliver hele 11 jubilarer, med tilsammen 205 års erfaring, hyldet for deres værdifulde og kompromisløse engagement i Mini Trans. Og netop medarbejderne spiller en helt central rolle i virksomhedens vedvarende succes. ”Vores vognmænd er ikke bare ansat til at køre fra A til B til den billigst mulige pris. De sætter en ære i at give den service, som kunden forventer – og mere til,” forklarer Michael Kastaniegaard.
 
Vil du læse mere om Mini Trans’ 50-års jubilæum og blandt andet finde ud af, hvordan virksomheden har overlevet olie-, it- og finanskriser? Hvor længe jubilaren, Karsten Walldo, egentlig har tænkt sig at blive på pinden? Og hvilken fremtid, direktøren mener, Mini Trans har? Så klik her!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Mini Trans A/S

Produktionsvej 28
2600 Glostrup
Danmark
Mini Trans A/S

Send til en kollega

0.108