23948sdkhjf

Gratis temamøde i Gråsten: Fra usund til sund arbejdspladskultur

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cabi

Vær med den 21. januar og bliv klogere på, hvordan vi får fat og øje på arbejdspladkulturen, der kan virke diffus. Hvordan kan vi arbejde med kulturændringer i vores organisation?

Nadia El-Gendi har stor erfaring på kulturområdet og har senest i juni 2018 præsenteret sit kulturoplæg for Statsministeriet. Der er et stort behov for at tænke kulturforskelle og arbejdspladskultur ind på arbejdspladsen. Derfor opfodrer vi til, at du deltager i dette arrangement.

Se progam og tilmeld dig gratis her

  • Kom og vær med, når freelancekonsulent Nadia El-Gendi åbner op for sin mangeårige erfaring med arbejdspladskultur. Lær at se, hvem der har indflydelse på kulturen og få et sprog, der kan hjælpe med at få fat og øje på arbejdspladskulturen.
  • Mød også Bente Normann Kaehne, leder af Gråsten Plejecenter, der vil fortælle om stedet og om, hvorfor socialt ansvar er en del af kulturen, bl.a. hvad det betyder for deres dagligdag, og hvilken betydning socialt ansvar har i tiltrækningen af nye kollegaer – især dem fra kanten af arbejdsmarkedet. Gråsten Plejecenter modtog bl.a. CSR People Prize i 2012 og har stor erfaring med socialt ansvar.

Arrangementet vil bestå af oplæg, øvelser og refleksionspauser, så du går derfra med konkrete redskaber til at kunne gøre en forskel, uanset din formelle position i hierarkiet.

Arrangementet henvender sig til ledere, driftledere, teamledere, HR og TR, dvs. alle i organisationen, som arbejder med at optimere arbejdspladskulturen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cabi

Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C
Danmark
Cabi

Send til en kollega

0.102