23948sdkhjf

Vi samarbejder med alt og alle

| Medlemsnyhed | Indrykket af BG Fleet

Vognmænd har rigeligt at se til - og er i høj grad udfordret med køre -og hviletider. Vi sætter i disse dage ekstra fokus på at alle får styr på deres data, og undgår store bøder. Det SKAL være nemt!

Det SKAL være nemt!

...men desværre er det alt for svært for mange at holde styr på fartskriverdata, køre -og hviletider, og alverdens regler som rammer branchen. 
Skal man samtidig ud at lave store investeringer, så kan det være en bremse for at komme i mål med disse udfordringer. 
Derfor satser vi stort på at fungere som en universal samarbejdspartner. Vi tilbyder både analysesoftware og hardware som fysisk skal monteres i lastbilen. Fælles for disse er bare, at de kan tale sammen med stort set alle andre produkter på markedet.

Eksempel 1

Du har en blandet flåde af forskellige mærker, af forskellige aldre. Nogle er født med download-udstyr - andre skal downloades manuelt. Du skal i dag gå ind på flere hjemmesider for at tjekke status og overtrædelser - det er noget bøvl....du får det sikkert ikke gjort.

Løsning: Du samler alt data i IDHA-Online analyseprogrammet. Alle fabriksmonterede enheder kan nemmelig videresende data til os. Du slipper derfor for at skulle have nye bokse monteret, og skal fremover kun tjekke data ét sted.
Du kan nu vælge om du ønkser at fortsætte manuel download at de gamle biler, eller om du vil have en boks monteret i disse.

Eksempel 2

Du har i forvejen et abonnemet hos et analysefirma. Måske via din fagorganisation. Du er træt af at downloade manuelt - og vil rigtig gerne have monteret en download-boks.

Løsning: Vores boks kan sende data lige præcis der hvor du har lyst til. Endda til en meget lav månedlig pris. Vi vil selvfølgelig gerne have at du bruger vores eget analyseprogram (IDHA-Online) - men det er absolut ikke et krav.

Hvordan kommer jeg igang?

Ja det er nemt - Du ringer på tlf.: 8741 80 47 - så tager vi en god snak og finder en løsning

 

BG Fleet er en del af BG Service Center
60 år i branchen - Vores erfaring er din!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BG Fleet

Jens Juuls Vej 28
8260 Viby J
Danmark
BG Fleet

Send til en kollega

0.1