23948sdkhjf

Freja firdobler i Jönköbing

Freja Transport & Logistics udvider i Sverige og firdobler kapaciteten i Jönköping

Ejendomsselskabet Tosito har indgået lejekontrakt med Freja Transport & Logistics om en logistikejendom i Torsvik.

Anlægget af den cirka 20.000 kvadratmeter store logistikejendom påbegyndes nu og skal efter planen stå klar til brug i foråret 2024.

Det skriver Freja Transport og Logistics AB i en pressemeddelelse.

- Vi er meget glade for, at Freja har valgt at udvide yderligere i Torsvik i Jönköping. Vi har et godt samarbejde og vi er glade for at vi har fået deres tillid igen, det ser vi som et bevis på at vi har haft et succesfuldt samarbejde og ser frem til at følge deres rejse i de kommende år, udtaler Tommy Fritz, CEO hos Tosito.

- Freja Transport & Logistics AB er glade for, at vi i samarbejde med Tosito AB efter et godt og professionelt forhandlingsforløb er nået frem til en konceptløsning for byggeri af logistik, cross-dock terminal og kontorlokaler, hvilket betyder, at vi firdobler vores kvadratmeter i Jönköping. Der har fra starten været en rigtig god dialog og forståelse for vigtigheden af, at Freja opfører en miljøvenlig, fremtidssikret moderne ejendom, udtaler siger Morten Dreyer, CEO hos Freja Transport & Logistics AB.

Han tilføjer:

Beslutningen om udvidelsen er blandt andet baseret på et ønske om at ekspandere i regionen, Jönköping er en vigtig lokation på vores setup i Sverige.  Ikke mindst, når vi tager den fine udvikling og volumenstigning som vi har opnået, og som har fået os til at vokse fra vores nuværende ejendom. Freja ser derfor med glæde frem til nu at kunne tilbyde den nødvendige plads til alle de forespørgsler, vi modtager i forhold til de ydelser, vi kan tilbyde nuværende og potentielle nye kunder

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094