23948sdkhjf

Transportvirksomhed har ambitioner om vækst i presset vejgodstransportbranche

Med et navneskifte tilbage til det oprindelige skiller Global Logistics sig ud som en selvstændig internationalt orienteret transportvirksomhed fra Brdr. JK, der i stedet vil fokusere på storvognsvask og kørsel i Danmark. Global Logistics koncentrerer sig om vejgodstransport i primært Norge og Tyskland med ambitioner om vækst i en presset branche.

Global Logistics blev stiftet i 2018. Siden skiftede virksomheden navn til Brdr. JK Entreprenørkørsel og blev en del af Brdr. JK. Nu har en tidligere ansat, Sonny Hansen, købt Brdr. JK Entreprenørkørsel og er vendt tilbage til det oprindelige navn, Global Logistics. ”Vi har købt virksomheden, da vi har fået en kunde i Norge ind, der vil lave en eneaftale med os. De tidligere ejere vil koncentrere sig om deres bilvask til lastvogne, som de har investeret kraftigt i over hele landet, mens de også vil fokusere på vejgodstransport i Danmark,” siger Sonny Hansen. Strategien i Global Logistics er at fokusere på primært Norge og Tyskland samt en optimering af samarbejdet med eksisterende kunder, som skal danne grundlag for referencer til nye samarbejdspartnere. ”Derfor forventer jeg også en investering i flere lastvogne i størrelsesordenen 5-8 mio. kr. Vi har ambitioner om at vækste inden for vejgodstransport, selv om det på flere punkter er en presset branche. Væksten skal opnås via større strategiske samarbejdspartnere - herunder mener jeg kunder, der er lavet eksklusive langvarende kontrakter med. Dette giver os et større cashflow, der vil danne grundlaget for, at vi kan udvide vores portefølje.”

”Væksten skal opnås via større strategiske samarbejdspartner"
Sonny Hansen, ejer af Global Logistics (tidligere Brdr. JK Entreprenørkørsel)

Bæredygtighed er en vigtig del af strategien
Bæredygtighed er en af de udfordringer, som vejgodstransportbranchen står overfor ligesom alle andre brancher. Global Logistics har netop indgået en aftale med en konsulent fra vejgodstransportens brancheorganisation, der skal lave en strategi omkring bæredygtighed. ”Vi arbejder allerede ud fra forskellige tanker omkring vigtigheden af, at vi ikke bare flytter emissionerne fra vejene til et kraftværk et andet sted, men at vi foretager de nødvendige investeringer i vedvarende energi. For at elektrificeringen kan bidrage til en bredere bæredygtighed i transporten, må vi samtidig ændre, hvordan vi tilrettelægger vores mobilitetssystem,” forklarer Sonny Hansen og fortsætter: ”Vi skal tænke mere miljøvenligt i vores kørsel - med særlig fokus på at reducere CO2. Selv de mindste ændringer i vores arbejdsprocesser bidrager samlet set til en enorm reducering af C02-udledningen. Her fokuserer vi i høj grad på hele tiden at optimere vores materiel til det mest miljøvenlige på markedet, mens vi samtidig uddanner vores personale i miljørigtig adfærd,” slutter Sonny Hansen.

OM GLOBAL LOGISTICS
Global Logistics er en internationalt orienteret virksomhed inden for vejgodstransport. Virksomheden vil primært koncentrere sig om Norge og Tyskland og har stor fokus på miljømæssig bæredygtighed.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203