23948sdkhjf

Kort om navne

Billund Lufthavn

Morten Hansen, 60 år, afløser Clas Nylandsted Andersen på posten som bestyrelsesformand for Billund Lufthavn. Morten Hansen har bred erfaring fra byggebranchen, heraf en lang årrække som selvstændig entreprenør og projektudvikler. Morten Hansen er professionel bestyrelsesformand med tidligere erfaring fra MT Højgaard, hvor han har siddet som adm. koncerndirektør og nu sidder som næstformand.

DI Transport

På DI Transports årlige generalforsamling blev der foretaget afgørende ændringer i bestyrelsen. Jørn Skov, adm. direktør i Danske Fragtmænd, blev valgt som ny formand for DI Transport. Han afløser Jess Abildskou adm. direktør i Abildskou A/S, som efter eget ønske valgte at trække sig fra formandsposten. Han vil dog fortsat være medlem i bestyrelsen.

OK

Claus Skipper er pr. 1. juni 2023 tiltrådt som Markedschef for Transport i OK a.m.b.a. Claus Skipper vil sammen med Henrik Dehn køre et tæt parløb frem mod den 1. september 2023, hvor Henrik officielt træder tilbage efter 12 år som markedschef i OK.

- Perioden skal sikre en solid overdragelse af forretningen til gavn for vores kunder og samhandelspartnere, forklarer Claus Skipper selv på LinkedIn.

Efter en del år i busbranchen hos først Daimler (2012-2016) og siden Iveco (2016-2022) er Claus Skipper tilbage i energibranchen, hvor han i sin tid startede hos Shell (2003-2012). Henrik Dehn har også en fortid hos Shell, hvor han var 2003 til 2010.

Scan Global

Nils Smedegaard Andersen bliver ny formand for logistikselskabet Scan Global Logistics. Den tidligere topchef for A.P. Møller-Mærsk og Carlsberg indtræder som formand i forbindelse med et ejerskifte hos logiskselskabet. Kapitalfonden CVC Capital Partners har gennemført overtagelsen af aktiemajoriteten af ejerskabet fra den amerikanske kapitalfond AEA Investors, som dog forbliver som minoritetsaktionær sammen med dele af ledelsen hos selskabet. Nils Smedegaard Andersen overtager formandsposten fra Henrik von Sydow.

TUR

Anders Hiort Hansen er den 1. juni 2023 tiltrådt som uddannelseskonsulent hos Transporterhvervets Uddannelser (TUR). Anders er uddannet cand.scient. i landskabsforvaltning fra Københavns Universitet og har flere års erfaring med ledelse, internationalisering og uddannelsesudvikling fra CBS og Industriens Uddannelser. Han har gennem årene opbygget solide relationer med forskellige uddannelsesinstitutioner, virksomheder og fagpersoner.

I den nye rolle som uddannelseskonsulent vil Anders fremover spille en central rolle i at styrke TURs uddannelsesindsats inden for BU personbefordring. Han vil i den kommende periode arbejde tæt sammen med uddannelseskonsulent Johnny Bengtson for at få indblik i opgaverne og sikre en glidende overgang til sin nye rolle.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063