23948sdkhjf

DSV-stifter vil bygge hotel

Rigmand og tidligere DSV-direktør har planer om at bygge et hotel- og konferencecenter på Kalvø i Frederikssund

Et 2.700 kvm stort hotel- og konferencecenter i tre plan med forventeligt 70 værelser på Kalvø i Frederikssund. Det ønsker rigmand og ejer af Restaurant Kalvø, Leif Tullberg, at opføre. 

Den tidligere topchef i transportgiganten DSV har fået Kystdirektoratets tilladelse til at måtte bygge i området, skriver Sjællandske Nyheder. 

Det er midlertidigt ikke første gang, at der er givet tilladelse til, at der måtte bygges hotel- og konferencecenter ved siden af Restaurant Kalvø. Første gang var i 1989. Siden er der flere gange givet dispensation til at bygge inden for strandbeskyttelseslinjen, men hver gang er dispensationerne udløbet, uden at der er blevet bygget. 

Den seneste dispensation gælder frem til februar 2025 og giver tilladelse til at bygge højere end tidligere.

Nu er Leif Tullberg og hans konsulenter ved at undersøge muligheder. Byggeriet er endnu ikke projekteret. 

- Det afgørende skridt har været, at vi fik dispensation fra Kystdirektoratet. Vores byggeri holder sig inden for den nuværende kommunale lokalplans rammer, hvorfor vi ikke regner med at støde på udfordringer i den forbindelse, siger han til Sjællandske Medier og åbner for, at det ikke er ham selv, der skal drive et hotel- og konferencecenteret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093