23948sdkhjf

Ny trailer til Nørre Alslev

Vognmand Jakob Andreasen fra Nørre Alslev har netop hentet en ny Kel-Berg gardintrailer. Traileren er opbygget på et letvægtschassis med stærke tværvanger, cyklistværn i begge sider og to værktøjskasser. Gardintraileren har skydetag med 70% åbning og bund af 28 mm hårdttræsplanker, der er TÜV-godkend til 9.000 kg.

Kel-Berg traileren har fire 9-ton SAF-aksler med skivebremser. Der er lift på første og fjerde aksel. Den fjerde aksel er også selvstyrende. Traileren er XL godkendt og har en tilladt totalvægt på 48.000 kg. Den er leveret af Anders K. Larsen fra Lastas Trucks Danmark.

Jakob Andreasen er en familiedrevet vognmandsvirksomhed, der udfører alle former for fragt og kurerkørsel på Sjælland og Lolland Falster. Derudover har de også opgaver udenlands, ikke mindst med gode forbindelser til Sverige. Deres vognpark spænder bredt fra kurerbil til hurtig levering af pakker og breve, samt fra 4 paller til 100 fods hænger med køl og varme til specielle opgaver. Udover dette har de også salg af træpiller og briketter på Lolland Falster og hele Sydsjælland, samt alt i sten, grus og granit.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078