23948sdkhjf

DFDS overtager Volvo-terminal

Fra årsskiftet vil DFDS Logistics Sverige overtage Volvo Group Logistics cross-dock terminal i Gøteborg.
Af Jesper B. Nielsen

DFDS Logistics Sverige er blevet nomineret til at overtage Volvos terminal i Göteborg. Terminalen ligger i forstaden Arendal og er en såkaldt cross-dock terminal, hvor Volvo samler sine forsendelser til Kontinentet og ekspederer dem videre.

Nomineringen betyder, at Volvo og DFDS nu kan færdiggøre kontraktforhandlingerne, så aftalen kan træde i kraft i løbet af første kvartal 2015.

- Den nye forretning vil udvide vores aktiviteter betydeligt på det svenske marked, oplyser Eddie Green, der er Executive Vice President og chef for DFDS Logistics.

- Vi skal drive et stort anlæg til cross-docking, der består af losning og lastning af gods med kortvarig eller ingen lagring i den mellemliggende periode. Vi skal desuden sortere bildele til overflytning til lokale produktionslinjer og til eksport. Som led i servicen vil vi også tage os af tolddeklarationer til eksport til lande uden for EU.

Driften omfatter desuden en jernbaneterminal og et anlæg til rengøring og reparation af emballage brugt til transport af bildele.

Arbejdsgrupper

Integrationsprojektet er allerede begyndt. Der er oprettet arbejdsgrupper inden for IT, juridisk service, operation og HR.

- Når integrationsplanen er gennemført og forhandlingerne afsluttet, ser vi frem til at byde vores nye kolleger fra Volvo Group velkommen i DFDS, siger Eddie Green.

Ud over i Gøteborg vil Volvo Group også outsource sine cross-docking terminaler i Gent og Lyon. Det samme gælder emballage-terminalerne i Gøteborg og Wroclaw.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079