23948sdkhjf

500 nye transportjobs i Greve

Det går godt for Greves erhvervsliv, særligt inden for transport og logistik.
Alene inden for transportområdet er der skabt 500 nye jobs over 10 år. Det er en stigning på 40 procent, viser nye tal fra en analyse, Vækst Vilkår Greve.

- Vi har fået tiltrukket en lang række aktører inden for transport- og logistik, siger Greves erhvervschef Tina Charlotte Koeffoed.

- Vi har haft en langsigtet strategi på transportområdet, og det har virkelig givet pote. På trods af et generelt fald i beskæftigelsen i resten af landet har vi fået flere arbejdspladser.

Centralt placeret

- Greve Kommune er centralt placeret i forhold til transport af varer til og fra hele norden. Den placering har over de sidste år ført til mange nye jobs i Greve.

- Vi har motorvej lige ved siden af og kun 20 minutter til København og lufthavnen. Nærheden til kunderne, leverandørerne og samarbejdspartnerne spiller en vigtig rolle for vores vækst. Derudover har de lokale virksomheder et stort og attraktivt opland at rekruttere velkvalificeret arbejdskraft fra, fortæller Tina Charlotte Koeffoed.

Mere vækst på vej

Borgmester Pernille Bechmann vurderer, at der er udsigt til en yderligere vækst i beskæftigelsen i Greve.

- I dag er vi et vigtigt transportcentrum, men vi bliver endnu vigtigere, når der kommer en direkte forbindelse mellem Danmark og Tyskland ved Femern, siger borgmesteren.

- Vi skal i Greve udnytte det forspring, vi allerede har, til at gøre det endnu bedre og tiltrække endnu flere virksomheder inden for området. Vi har sammen med vores nabokommuner langs Køge Bugt måske Danmarks bedste placering i forhold til transport og logistik. Det skal udnyttes.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063