23948sdkhjf

Aktuel luftfart

Korte nyheder om luftfarten. Her om: Grenoble * Air Baltic * Københavns Lufthavn * Aalborg Lufthavn.
Fra København til Alperne

Rejsebureauet Sunweb, der er en del af hollandske Sundio Group, åbner en direkte flyrute fra København til Grenoble. Første afgang er den 17. januar 2015. Den nye rute betjenes af flytypen Boeing B737 Next Generation. Der er afgang fra København hver lørdag kl. 16.55.

Bedste rettidighed

Det lettiske flyselskab Air Baltic har opnået det bedste rettidighedstal i oktober blandt lavprisflyselskaber. Selskabet opnåede en ankomstpunktlighed på 95,26 procent, hvilket betyder, at 95 ud af 100 fly landede til tiden eller før tiden. Air Baltic flyver til 60 destinationer fra luftfartsselskabets base i Riga. Netværket strækker sig over Europa, Skandinavien, CIS-lande og Mellemøsten.

CPH udvider

Københavns Lufthavn fortsætter rejsen mod fremtidens lufthavn, der skal kunne rumme 40 millioner passagerer. Nu investeres 130 millioner kroner i at opgradere og bygge 700 ekstra kvadratmeter i Terminal 2 og etablere to ekstra spor i Security. De to projekter skal stå klar inden sommerferien 2015.

Ny rute Riga-Aalborg

Den 18. april 2015 lancerer det lettiske luftfartsselskab Air Baltic en ny direkte flyrute mellem Riga og Aalborg. Det er selskabets tredje rejsemål i Danmark. De to andre er København og Billund. Der flyves fra Riga om lørdagen og fra Aalborg om søndagen i et Boeing 737-300 fly.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078