23948sdkhjf

Rekordstor ordrebeholdning hos BSV Krantilbehør

Vejen-virksomheden arbejder på højtryk for at følge med efterspørgslen.
BSV Krantilbehør har travlt for øjeblikket. Den sydjyske virksomhed operer inden for tre forretningsområder:

* mekanisk udstyr til bygge- og betonindustrien,

* hydraulisk udstyr til entreprenører og vognmænd ,

* elektrohydraulik til energisektoren.

- Vi har været heldige at få gode ordrer inden for alle tre grene – og der er en del rigtig gode og store ordrer imellem, som har bidraget til, at vi har fået en rigtig stor ordrebeholdning – faktisk den største vi nogensinde har haft, fortæller direktør Flemming Jensen.

- Det giver travlhed før jul, men den rækker heldigvis også ind i næste år, og der er faktisk en fornuftig ordrebasis ind i det nye år, fortsætter han.

Gazelle to år i træk

Væksten hos BSV Krantilbehør har betydet, at man de seneste to år er blevet udnævnt til gazelle-virksomhed.

- Firmaet er egentlig gammelt, men vi var to mand, der købte en andel i 2007, og så ved vi alle sammen, hvordan det gik i sommeren 2008. Vi fik et svært 2008, et svært 2009 og et rigtigt svært 2010, men har siden haft nogle gode år, forklarer Flemming Jensen.

Turnaround efter nedtur

- Vi har haft en nedtur, som vi har fået vendt med nogle interne rationaliseringer og har også investeret i udvikling af vores salg. Vi fik lavet en rigtig god turnaround, så vores indtjeningsevne er blevet forbedret oven på det, siger direktøren.

Fremgangen skyldes blandt andet, at BSV Krantilbehør har haft god succes på eksportmarkederne, hvor 60 procent af virksomhedens produkter nu ryger ud af Danmark, direkte og eller via samarbejdspartnere. Det skandinaviske marked er naturligt nok det vigtigste, men også andre nærmarkeder som Holland, Belgien, Storbritannien og Baltikum har været gode for virksomheden, som også er ved at få fodfæste i Mellemøsten og USA.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078