23948sdkhjf

Mindre cirkus – mere enkelhed

ITD's formand Gert Jakobsen beretter om en bureaukratisk sag, som et af foreningens medlemmer har været ude for.
- Det er en fælles sag for alle ITD-medlemmer at yde modstand de steder, hvor fornuftige regler bliver erstattet af bureaukratisk cirkus og meningsløst tidsspilde.

Sådan siger ITD-formand Gert Jakobsen og henviser til denne autentiske beretning fra et ITD-medlemmer i hovedstadsregionen.

Ville bestille virksomhedskort

"… For at bestille et nyt virksomhedskort henvendte jeg mig til Politiet på Toftegårdsplads i Valby, hvor man normalt har skullet ordne den slags. Der var lukket, og de havde i stedet en seddel på døren, hvor de henviste til Administrativt Center Øst i Taastrup.

- I Taastrup fandt jeg et lukket kontor med et telefonnummer på døren. Manden, der besvarede opkaldet, fortalte mig, at det var en fejl, at jeg blev henvist til ham. Jeg skulle i stedet tage ud på politistationen i Glostrup.

- I Glostrup kiggede de forvirret på mig, da jeg afleverede ansøgningen, og sagde, at det havde de ikke noget med at gøre. Jeg skulle i stedet henvende mig til Politiet på enten Halmtorvet eller på Fremtidsvej i Gladsaxe.

- På trods af navnet følte jeg ikke helt, jeg var landet i fremtiden, da jeg endelig fik fat i de rigtige personer i Gladsaxe. Her havde de desuden kun åbent torsdag fra 9-11.

- De var til at starte med ikke helt med på, hvad jeg mente, da jeg bad om en ny udstedelse af et virksomhedskort og begyndte at spørge efter mit kørekort og andre ting.

- Til sidst lykkedes det mig at få bestillingen igennem og betale…."

Det skal vi bekæmpe

Sikke et sturt, sturt nummer i Cirkus Bestilling-af-nyt-virksomhedskort, konkluderer Gert Jakobsen.

- Jeg kan love, at det øverste punkt på ITD’s dagsorden for det kommende år er mindre cirkus og mere enkelhed. Vi skal have effektivitet i vores erhverv.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125