23948sdkhjf

110 terminalmaskiner til Stena Line

Stena Line og N. C. Nielsen har indgået en historisk stor aftale om levering af op mod 110 Terberg terminaltraktorer til rederiets lokationer i Norden, Holland og England
Aftalen afspejler Stena Line's fokus på den stigende trafik med containere og løstrailere. De første nye Terberg maskiner blev leveret i juni måned.

Stena Line, der står bag det mest omfattende rutenet af færger i Europa, er i øjeblikket midt i en omfattende rationaliserings- og forandringsproces. Rederiet har øget sit fokus på fragtområdet og ikke mindst på den voksende trafik med containere og løstrailere.

De 110 Terberg terminaltraktorer er af typen RT223 4x4 RoRo. De skal leveres løbende frem til 2017. De første maskiner er allerede leveret til Stena Line's danske og nordiske havneterminaler.

Største aftale i dette århundrede

- Vi er stolte af, at Stena Line har valgt os som samarbejdspartner, siger Jens Wøldiche, salgs- og marketingdirektør hos N.C. Nielsen.

- Det er - så vidt vi kan vurdere - en af de største aftaler af sin art i Europa i dette århundrede, måske endda den største.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.119