23948sdkhjf

Årets trafiksikre ildsjæl er fundet

Den årlige Ildsjælepris gik til Ib Kristensen fra Carlsberg. Han har i flere år har arbejdet målrettet med at nedbringe antallet af trafikulykker blandt de ansatte.
Prisen blev tildelt af Rådet for Sikker Trafik og Forsikring & Pensions Ildsjælepris 2014.

Juryens begrundelse for at Ib Kristensen, Carlsberg Danmark, får Ildsjæleprisen 2014, lød sådan:

- Ib Kristensen har gennem de seneste år rettet sit fokus mod trafiksikkerhedsarbejdet i Carlsberg Danmark og arbejdet målrettet med at nedsætte ulykker og skader i trafikken blandt medarbejderne.

Færre ulykker

- Det konstante fokus har bidraget til positive resultater både i forhold til færre ulykker og skader i arbejdstiden og lavere brændstofforbrug

- Ib Kristensen arbejder målrettet på at involvere medarbejderne i trafiksikkerhedsarbejdet for at skabe størst muligt ejerskab. Han lægger blandt andet vægt på at fremhæve de gode eksempler og belønne de medarbejdere, der gør det godt, frem for at sanktionere mod de, der gør det mindre godt.

Er med til at opklare ulykkerne

- Ib Kristensen tager selv med på ulykkesopklaring, når en medarbejder er kørt galt. På ulykkesopklaringen ser han på, hvad der kan være sket før, under og efter ulykken, samt hvilke risikofaktorer der kan have haft indflydelse på ulykkens karakter. Det bruger han og Carlsberg i det videre arbejde med at forebygge ulykker og skader i trafikken.

Ib Kristensen har med sin dedikation og sit engagement bidraget til de resultater, som Carlsberg Danmark har opnået med sine trafiksikkerhedsinitiativer. Han har blandt andet sørget for, at nyindkøbt sikkerhedsudstyr i køretøjerne er med til at skabe en mere trafiksikker arbejdsplads.

Desuden er han drivkraften bag planlægningen af en national sikkerhedsdag for alle medarbejdere, der arbejder med at køre ud med varer for Carlsberg.

Endelig deler Ib Kristensen også gerne ud af sin viden til andre virksomheder, der også ønsker at forbedre trafiksikkerheden.

Læs mere om konferencen og arbejdet med at gøre virksomhedernes ansatte mere trafiksikre på www.sikkertrafik.dk/erhverv
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078