23948sdkhjf

Aalborgs havnekaptajn går fra borde

Efter næsten 25 år ved roret har Peter J. Petersen, 65 år, valgt at gå på pension. Han har sin sidste arbejdsdag den 31. januar 2015.
Peter J. Petersen kom til Aalborg Havn den 1. marts 1991 og har lige siden spillet en afgørende rolle for havnens udvikling.

- Peter har en stor andel i den positive transformation, som Aalborg Havn har gennemgået, siger adm. direktør Claus Holstein fra Aalborg Havn.

- Peter er utrolig kompetent og besidder specialistviden på et meget højt niveau. Jeg vil derfor takke Peter for hans mangeårige, ihærdige arbejde for havnen, kolleger, kunder og interessenter.

Claus Rosenbeck

Peter J. Petersens efterfølger er udpeget. Det bliver Claus Rosenbeck, 39 år, der kommer fra en stilling i Aalborg Havn som operativ leder. Claus Rosenbeck er i øjeblikket ved at tage en MBA-uddannelse på Aalborg Universitet og har i den seneste tid overtaget flere af Peter J. Petersens opgaver.

Claus Rosenbeck har været i Aalborg Havn i over 13 år og har derfor en dyb indsigt i virksomheden.

Reception i 2015

Peter J. Petersens fratræden markeres med en reception for alle medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder på havnen den 27. februar 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078