23948sdkhjf

Schenkers SCM-pris til afhandling om 3D-print

3D-print har potentiale til at ændre de kendte forsyningskæder. Det var emnet for den afhandling, som vandt DB Schenkers Supply Chain Management-pris 2014.
Prisen blev overrakt torsdag den 6. november 2014 til Line Hansen og Kirsten Weibrecht Kristensen for deres afhandling "Demystifying the Industrial Emergence of 3D Printing. Impact on a logistics service provider."

- Den vindende opgave fik karakteren 12. Det er en indikation af det høje faglige niveau, fortæller professor Britta Gammelgaard, CBS, som var med til at finde vinderprojektet.

- Vinderopgaver har med sit fokus på 3D-print analyseret et højaktuelt område, som fortsat er uudforsket. Emnet har en stor praktisk relevans, da det har potentialet til at ændre både forsyningskæder og værdistrømme i verdenshandlen.

- Afhandlingen er fuld af grundige analyser og er utroligt veldokumenteret. Line Hansen og Kirsten Weibrecht Kristensen har på en meget nyskabende måde anvendt SCM-teori på et meget essentielt og fremtidsorienteret emne.

Pris på 10.000 kroner

Det er sjette gang, at prisen på 10.000 kroner uddeles på CBS, og den blev i år overrakt af DB Schenker Logistics' HR-manager i Danmark, Maria Petræus.

- Vi er glade for at kunne støtte nye talenter, som kan udforske og udvikle innovative supply chain-løsninger, sagde udtaler Maria Petræus.

- Vores samarbejde med CBS omkring kåringen af årets bedste kandidatafhandling inden for SCM er både lærerigt og oplagt. Vekselvirkningen mellem det teoretisk optimale og det praktisk mulige er ofte det, der skaber anvendelsesorienteret nytænkning og dermed gangbare løsninger.

De nominerede

Udover opgaven om 3D-print, var to andre kandidat-opgaver nominerede til prisen. Det var:

* Camilla Luxhøj: "Managing Manufacturing Partnerships for Success."

* Thomas Larsson og Christina Steiness: "Optimal Order Quantities and Supplier Integration at Novo Nordisk."
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094