23948sdkhjf

Palleløfter nummer 100.000

Jungheinrichs fabrik i Landsberg ved Halle producerede midt i oktober 2014 deres palleløfter nummer 100.000.
Det er en elektrisk palleløfter for gående førere. Typenavnet er EJE 118. Denne elektriske palleløfter har vist sit værd som effektiv hjælp såvel til af- og pålæsning af lastbiler som til transport over kortere afstand.

Palleløfter nummer 100.000 blev sendt til datterselskabet i Polen, og det runde tal blev fejret med en lille fest, hvor direktøren for fabrikken, Dr. Marc Ehrmann, takkede arbejderne.

Fabrikken i Landsberg blev åbnet i 2009. Produktionen lagde ud med palleløftere af typen EJE. I de efterfølgende måneder flyttede Jungheinrich hele produktionen af elektriske palleløftere til Landsberg.

I dag produceres der årligt mere end 20.000 palleløftere i Landsberg på højmoderne produktionsanlæg.

Landsberg-fabrikken beskæftiget omkring 150 medarbejdere inden for udvikling, indkøb, kvalitet, produktion og logistik. Derudover er der fem elever i teamet. De gennemgår her deres uddannelse som industrimekanikere.

Dr. Marc Ehrmann forudser, at fabrikken vil vokse i de kommende år. Derfor søges der stadig højtkvalificerede og motiverede medarbejdere, som gerne vil være en del af en succeshistorie.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094