23948sdkhjf

Havnekonference på engelsk

Transport Økonomisk Forening har netop inviteret til Havnekonference 2014 i Bella Center.
Havnekonferencen finder sted tirsdag den 7. oktober og er en del af Danish Maritime Days. Derfor foregår konferencen i år på engelsk med en række prominente udenlandske talere. Ordstyrer er Danske Havnes direktør Gitte Lillelund Bech.

Programmet ser således ud – oversat til dansk.

Trends og viden

09.30: Michael Svane, formanden for TØF, byder velkommen.

09.45: Olaf Merk fra OECD fortæller om de seneste trends inden for havnenes interessesfære blandt andet med havn-by relationer.

10.15: Professor Dr. Peter de Langen beretter om havnenes vækstmuligheder. Han kommer også ind på baglandets betydning og samarbejdet mellem havnene.

10.40: Professor Dr. Michael Dooms fortæller om Portopia. Det er et værktøj til benchmarking af europæiske havne.

11.00 kaffepause.

EU-politik

11.30: Michael Cramer, medlem af Europa Parlamentet, fortæller om statsstøtte og arbejdet med at skabe fair konkurrenceforhold for havnene.

11.55: Et indlæg fra en endnu unavngiven person fra EU om maritime projekter i det transeuropæiske transportnetværk TEN-T.

12.20: Torsten Lodberg Smed fra Copenhagen Infrastructure Partners fortæller om investeringer i infrastruktur og risk management.

13.00: Frokost.

Forretningsmuligheder

14.00: CEO Magnus Kårestedt fra Göteborgs Havn fortæller om forretningsudvikling i havnen.

14.25: CEO Jesper Christensen, Unifeeder, kommer ind på den infrastruktur, der er nødvendig, for at skibe lægger til i nordeuropæiske havne.

14.50: Direktør i Maersk Line, Hans Henrik Sørensens oplæg handler om det seneste nyt fra shippingverden og hvordan man forholder sig til klimaforandringerne.

15.35: Konferencen slutter. Michael Svane runder af.

15.45: Vin og netværk.

Læs mere på www.toef.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079