23948sdkhjf

Beredskabsstyrelsen vælger Scania

Beredskabsstyrelsen og Scania Danmark har indgået en 2-årig rammeaftale om levering af Scania lastbiler til Beredskabsstyrelsens brand-, rednings- og logistikopgaver.
Aftalen dækker Beredskabsstyrelsen løbende udskiftning af sin vognpark på cirka 300 tunge lastbiler. Forsvaret og de kommunale brand- og redningsberedskaber er også dækket af aftalen.

Der er tale om køretøjer til et bredt udvalg af beredskabets mange brand-, rednings- og logistikopgaver. Det er både traditionelle automobilsprøjter og tankvogne samt mere fleksible hejseladsbiler til kørsel med mange forskellige typer opbygninger.

Takket være Scanias fleksible modulsystem kan lastbilerne skræddersys præcis til det aktuelle anvendelsesområde.

Mandskabsførerhus

Aftalen dækker Scania P- og G-serie lastbiler med hhv. lavt og mellemhøjt placeret førerhus, herunder også Scanias meget populære fabriksbyggede 4-dørs CrewCab mandskabsførerhus helt i stål, der i kraft af omfattende korrosionsbehandling sikrer lang levetid.

Fælles for Scania-lastbilerne er, at de er udrustet med 5- og 6-cyl. Euro 6 rækkemotorer fra 250 til 490 hk i kombination med enten automatgear eller manuelle gearkasser med fuldautomatisk Opticruise gearskiftesystem.

Ud over levering af lastbilerne skal Scania bidrage med instruktion og efteruddannelse af Beredskabsstyrelsen medarbejdere samt levere reservedele og forskellige serviceydelser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063