23948sdkhjf

Danmark får sin første grønne transportmesse

Driving Green ’14 er den første messe herhjemme med fokus på transportsektorens miljø- og klimaudfordringer. Den holdes i Øksnehallen i København 27. - 28. august.
Den 27. og 28. august slår Øksnehallen i København portene op for Danmarks første grønne transportmesse.

Med over 50 udstillere, en forventning om op mod 1000 besøgende samt aktuelle oplæg fra nogle af branchens mest toneangivende profiler, skabes en platform for løsninger, der på forskellig vis bidrager til grønnere, mere bæredygtig og C02-venlig vejtransport. Transporten står for 29 pct. af Danmarks samlede C02-udledning, og de fleste fremskrivninger forudser en stigning i udledningen frem mod 2020.

Det er firmaet EBC-Euroforum, der står bag messen, og som har indgået partnerskab med blandt andre Trafikstyrelsen, Københavns Kommune, Transportens Innovationsnetværk, Teknologisk Institut, og en bred vifte af organisationer og foreninger på transport- og miljøområdet.

Personlige møder

Desuden vil en række fremtrædende personer holde indlæg på messen - herunder klima-, energi- og bygningsminister Rasmus Helveg Petersen (R), transportminister Magnus Heunicke (S) og Københavns teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (EL).

Derudover stiller en stribe af fagpersoner og organisationsfolk op til indlæg og debatter, ligesom der er mulighed for at arrangere personlige møder med en række nøglepersoner.

Blandt udstiller og besøgende forventes adskillige offentlige- og private beslutningstagere, teknik- og miljøforvaltninger, indkøbere af større flåder, vognmænd, renovationsselskaber, busselskaber, bilproducenter, vejregulering, trafik- og byplanlæggere samt rådgivere.

Messens tema er "Moving Towards the Future," som skal understreger det faktum, at en lang række af fremtidens løsninger allerede findes i dag.

Danmark i front

Arrangørerne mener, at Danmark har en enestående chance for at lægge sig i front – også på transportområdet – fordi en lang række virksomheder allerede har evnet at omsætte visionerne til virkelighed og skabe vedvarende løsninger, der reducerer energiforbruget og CO2-udledningen.

Messen er en markering af, at Københavns Kommunes er kåret som Europas Miljøhovedstad 2014.

På hver af de to messedage vil der sideløbende foregå en lang række seminarer med forskellige agendaer til det grønne tema.

Det er gratis at deltage på messen og konferencen. Man skal dog tilmelde sig på forhånd.

---- Tilmelding sker på: www.drivinggreen.dk .

----
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094